Ξεκίνησε στη Forthnet η διαμόρφωση του νέου τοπίου όσον αφορά τη διοίκησή της με δύο αποχωρήσεις, ενώ τις τελευταίες μέρες πληροφορίες επαναφέρουν το σενάριο για την τοποθέτηση του Χρήστου Καλογεράκη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Το όνομα του κ. Καλογεράκη για τη θέση του επικεφαλής στη Forthnet υπήρξε ως πληροφορία έπειτα από την παραίτησή του πέρσι τον Οκτώβριο από τον όμιλο Γερμανού, χωρίς να δοθεί συνέχεια και χωρίς να επιβεβαιωθεί. Η ίδια πληροφορία επανήλθε την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς και πάλι να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό στην ίδια την εταιρεία.

Με ανακοίνωσή της η Forthnet γνωστοποίησε την Παρασκευή την ολοκλήρωση, με κοινή συμφωνία, της συνεργασίας της με τους Γρηγόρη Τσουγκριάνη, Consumer Services & Business Development Executive Director και Γρηγόρη Κατσογιάννη, Corporate Affairs & Communication Director.

Θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν και άλλες αποχωρήσεις στελεχών και αλλαγές καθώς η United αναλαμβάνει τη διοίκηση της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας και μπαίνει ολοένα και πιο βαθιά στο εσωτερικό της.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Comments are closed.