Αποχωρήσεις στελεχών από τη Forthnet – πληροφορίες για νέο CEO

0

Ξεκίνησε στη Forthnet η διαμόρφωση του νέου τοπίου όσον αφορά τη διοίκησή της με δύο αποχωρήσεις, ενώ τις τελευταίες μέρες πληροφορίες επαναφέρουν το σενάριο για την τοποθέτηση του Χρήστου Καλογεράκη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Το όνομα του κ. Καλογεράκη για τη θέση του επικεφαλής στη Forthnet υπήρξε ως πληροφορία έπειτα από την παραίτησή του πέρσι τον Οκτώβριο από τον όμιλο Γερμανού, χωρίς να δοθεί συνέχεια και χωρίς να επιβεβαιωθεί. Η ίδια πληροφορία επανήλθε την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς και πάλι να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό στην ίδια την εταιρεία.

Με ανακοίνωσή της η Forthnet γνωστοποίησε την Παρασκευή την ολοκλήρωση, με κοινή συμφωνία, της συνεργασίας της με τους Γρηγόρη Τσουγκριάνη, Consumer Services & Business Development Executive Director και Γρηγόρη Κατσογιάννη, Corporate Affairs & Communication Director.

Θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν και άλλες αποχωρήσεις στελεχών και αλλαγές καθώς η United αναλαμβάνει τη διοίκηση της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας και μπαίνει ολοένα και πιο βαθιά στο εσωτερικό της.

Share.

Comments are closed.