Εξαγορά της Singular Logic από τις Epsilon Net και Space Hellas

0

Σε εξαγορά της Singular Logic προχώρησαν οι εταιρείες Epsilon Net και Space Hellas. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε η συμφωνία αφορά την πώληση του 99,61% των μετοχών της εταιρείας Singular Logic από τις εταιρείες Marfin Investment Group ΑΕ Συμμετοχών (MIG) και Tower Techonology Holdings (Overseas) Limited ισομερώς στις εταιρείες Epsilon Net ΑΕ και Space Hellas ΑΕ.

Το συνολικό αντάλλαγμα της συμφωνίας ανέρχεται στο ποσό των 18,05 εκατ. ευρώ και θα εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, με αναλογία 50% για την καθεμία εκ των Epsilon Net και Space Hellas. Οι δύο εταιρείες κατέβαλαν ήδη με την ίδια αναλογία προκαταβολή 1,805 εκατ. ευρώ.

Η Singular Logic μεταβιβάζεται απαλλαγμένη από το σύνολο των δανειακών υποχρεώσεων της, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων κονδυλίων παθητικού που σχετίζονται με δανειακές υποχρεώσεις της Τράπεζας Πειραιώς και της MIG.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Epsilon Net, η εταιρεία προχωρά στην εξαγορά της Singular Logic – σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την Space Hellas – υλοποιώντας ένα κοινό επενδυτικό όραμα και θέτοντας τα θεμέλια για να καταστεί η Singular Logic ο κεντρικός πυλώνας στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Share.

Comments are closed.