Άνοιξε ο δρόμος για την είσοδο του ΟΤΕ στον διαδικτυακό στοιχηματισμό

0

Πιο κοντά στην ίδρυση κοινής εταιρείας για τον διαδικτυακό στοιχηματισμό έρχονται ΟΤΕ – Intralot έπειτα από την πρόσκληση που απηύθυνε την Παρασκευή η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) σε όσους ενδιαφέρονται να της καταθέσουν αίτηση και τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στον σχετικό κανονισμό προκειμένου να λάβουν τη σχετική άδεια.

Η συνεργασία των ΟΤΕ – Intralot έχει ανακοινωθεί επίσημα από τις δύο εταιρείες με ανακοινώσεις τους στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Στις αρχές του έτους και με αφορμή τα αποτελέσματα του 2019 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ είχε προσδιορίσει την έναρξη της νέας δραστηριότητας το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Όπως εκτιμάται η ονομασία της κοινής εταιρείας των ΟΤΕ – Intralot δεν θα παραπέμπει με κάποιον από τους δύο ομίλους αλλά θα δημιουργηθεί μια νέα εταιρική ταυτότητα.

Η είσοδος του ΟΤΕ στο διαδικτυακό στοίχημα δεν είναι η μοναδική νέα δραστηριότητα για τον όμιλο. Η κατά 100% θυγατρική του, Cosmote Payments, έχει λάβει άδεια για ηλεκτρονικές πληρωμές από την Τράπεζα της Ελλάδος με την σχετική πλατφόρμα να αναμένεται να βγει στον αέρα στο τέλος του έτους, ενώ ο όμιλος δραστηριοποιείται στις ασφάλειες με την Cosmote Insurance.

Share.

Comments are closed.