Αντώνης Τζωρτζακάκης: ξεκάθαρη προτεραιότητα η ανάπτυξη των δικτύων 5G

0

«Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει το τρένο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης» τόνισε χθες μιλώντας στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2020 ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Αντώνης Τζωρτζακάκης, επισημαίνοντας ότι η ανάπτυξη των δικτύων 5G αποτελεί ξεκάθαρη προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Όπως επίσης είπε η Ελλάδα είναι μια από τις λίγες χώρες της ΕΕ που δεν προχώρησε σε αναβολή του διαγωνισμού για το 5G λόγω της πανδημίας, ενώ τόνισε: «Είναι κρίσιμη η ταχεία ανάπτυξη των δικτύων και η δημιουργία οικοσυστήματος, όπως σημαντική είναι και ανάπτυξη υπηρεσιών, καθώς δεν νοείται συνδεσιμότητα χωρίς υπηρεσίες.

Η εκτίμησή του είναι ότι τα πρώτα 5G δίκτυα θα ξεκινήσουν να αναπτύσσονται στην Ελλάδα στο πρώτο μισό του 2021.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.