Παραιτήθηκε η αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ Αγγελική Σγώρα

0

Στον διορισμό νέου αντιπροέδρου στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση, έπειτα από την παραίτηση που υπέβαλε στις αρχές της εβδομάδας η Αγγελική Σγώρα, προκειμένου να αναλάβει τα πανεπιστημιακά της καθήκοντα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Η κα. Σγώρα είχε διοριστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και ειδικότερα από τον πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά και αφού προηγουμένως είχε διατελέσει σύμβουλός του.

Με ενδιαφέρον αναμένεται αν το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα επιλέξει να αλλάξει συνολικά την Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, κάτι πάντως που για να γίνει θα πρέπει να προωθηθεί νομοθετική ρύθμιση. Εκκρεμεί στο μεταξύ και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) επί της αίτησης ακύρωσης της απόφασης του προηγούμενου υπουργικού συμβουλίου με την οποία διορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μασσέλος στη θέση του προέδρου της Επιτροπής και την οποία έχει κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΕΕΤΤ, Δημήτρης Τσαμάκης.

Share.

Comments are closed.