Ολοκληρωμένες 5G τεχνολογικές λύσεις από την Samsung

0

Η Samsung Electronics, προωθεί την εξέλιξη της 5G τεχνολογίας με νέες συνεργασίες και καινοτομίες για καταναλωτές και επιχειρήσεις. Από την παρουσίαση της επόμενης γενιάς smartphone με το νέο Galaxy S10 5G μέχρι τον εμπλουτισμό του οράματός της για παγκόσμια συνδεσιμότητα, η Samsung πρωταγωνιστεί στη νέα εποχή του δικτυωμένου τρόπου ζωής.

Στο MWC19, η Samsung ανακοίνωσε τον τρόπο που, μέσω της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και του εύρους, θα οδηγήσει την εξέλιξη στην 5G τεχνολογία και θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι συνδέονται και επικοινωνούν. Επίσης, παρουσίασε το νέο Galaxy S10 5G, εξοπλισμένο με το καλύτερο hardware και software για να αξιοποιήσει πλήρως την 5G εμπειρία. Επιπλέον, στην φετινή έκθεση της Βαρκελώνης, παρουσίασε εξοπλισμό που συμβάλλει στην ανάπτυξη ευρείας κλίμακας 5G συμπεριλαμβανομένων chip πολλαπλών λειτουργιών επόμενης γενιάς για μόντεμ και μονάδες RF που είναι μικρότερες σε μέγεθος αλλά διαθέτουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και τεχνολογία αιχμής.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει νέες συνεργασίες με παρόχους και προμηθευτές τεχνολογίας για να υποστηρίξει την πορεία όλων προς το 5G.

«Στη Samsung πιστεύουμε στην παροχή καινοτομιών που επηρεάζουν θετικά τις ζωές των καταναλωτών» δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics. «Για περισσότερο από 35 χρόνια, έχουμε ηγηθεί της βιομηχανίας διαθέτοντας νέο hardware και καινούριες υπηρεσίες που έχουν φέρει την επανάσταση στην καταναλωτική εμπειρία. Φέτος, στο MWC, παρουσιάσαμε το αξιοσημείωτο εύρος του αναπτυσσόμενου δικτυωμένου οικοσυστήματός μας, από τις ολοκληρωμένες πρωτοποριακές 5G λύσεις μέχρι τις κορυφαίες νέες προσθήκες στην οικογένεια των Galaxy, όπως το Galaxy Fold και το Galaxy S10 5G».

Share.

Comments are closed.