Έργο ανάδειξης θεματικών διαδρομών έχει αναλάβει η DOTSOFT στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

0

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανέθεσε στη DOTSOFT την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη ολοκληρωμένης πολυμεσικής διαδικτυακής πλατφόρμας θεματικών διαδρομών στο πλαίσιο του έργου “BESΤ – Addressing joint Agro – and Aqua – Biodiversity pressures Enhancing Sustainable Rural Development».

Αντικείμενο του έργου είναι η δημιουργία θεματικών διαδρομών, οδικών και πεζοπορικών, που θα προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν υγροτόπους, αισθητικά μονοπάτια, ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές, μονοπάτια ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και βιοποικιλότητας στην περιοχή της τεχνητής Λίμνης Πηνειού (Δήμοι Βόρειας Ηλείας και Νοτιοδυτικής Αχαΐας), χρησιμοποιώντας διαδραστικούς χάρτες και εφαρμογές, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση της επιβάρυνσης του φυσικού περιβάλλοντος από τις ανθρώπινες παρεμβάσεις.

Η δημιουργία και χαρτογράφηση των θεματικών διαδρομών υποστηρίζεται από την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης πολυμεσικής διαδικτυακής πλατφόρμας που θα επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να πλοηγηθούν στην περιοχή και να αποκτήσουν πρόσβαση σε άγνωστες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές αυτές. Το σύνολο των διαδρομών θα συμβάλλει στην καθιέρωση τους ως οργανωμένου τμήματος ενός εναλλακτικού τουριστικού προϊόντος.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.