Κάντε προκράτηση στο ταξί σας με Uber Reserve

0

Προγραμματίζετε αεροπορικό ή ακτοπλοϊκό ταξίδι; Ετοιμάζεστε να παραβρεθείτε σε μια εκδήλωση ή σε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού; Πρόκειται να ταξιδέψετε; Ξεκινήστε τις διακοπές σας χωρίς άγχος για τη διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο, ή το λιμάνι με τη νέα υπηρεσία Uber Reserve.

Οι χρήστες της Uber μπορούν, από σήμερα, να κάνουν κράτηση μιας διαδρομής στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, έως και 90 ημέρες νωρίτερα μέσω της λειτουργίας Reserve, που βρίσκεται εντός της εφαρμογής. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε κράτηση διαδρομής από 30 λεπτά έως και τρεις μήνες νωρίτερα, προσφέροντας σας εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με το εύρος κόστους της διαδρομής. Οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν σε ακύρωση της διαδρομής έως και 60 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα επιβίβασης στο ταξί, χωρίς χρέωση ακύρωσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην εφαρμογή Uber, και μέσω του Reserve να εισάγετε την ημερομηνία, την ώρα και τη διαδρομή σας από 90 ημέρες νωρίτερα έως και μισή ώρα πριν το προγραμματισμένο δρομολόγιο. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζετε ότι ένα Uber Taxi θα σας περιμένει πέντε λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης και θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας χωρίς εκπλήξεις ή απρόοπτα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσθέτουμε νέες λειτουργίες στην εφαρμογή μας στην Ελλάδα με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιβατών μας, είτε είναι κάτοικοι είτε επισκέπτες της χώρας. Στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε την πιο απρόσκοπτη εμπειρία μετακίνησης, ειδικά σε μια περίοδο όπως το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του οποίου παρατηρείται μια αύξηση των αιτημάτων κράτησης για διαδρομές από/προς αεροδρόμια και λιμάνια. Παρά το γεγονός ότι το Uber Reserve είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιείται συστηματικά για επαγγελματικές μετακινήσεις, είναι πεποίθησή μου ότι πολλοί χρήστες της εφαρμογής μας θα χαρούν να προγραμματίσουν τις διαδρομές τους εκ των προτέρων με το Uber Reserve με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές”, σχολίασε η Σαρίτα Βαρούχ, γενική διευθύντρια της Uber Ελλάδας.

Η υπηρεσία Reserve είναι ήδη διαθέσιμη σε πάνω από 90 ευρωπαϊκές πόλεις και άνω των 50 χωρών.

Βασικές οδηγίες – Πώς να κάνετε κράτηση Reserve

  • Πατήστε το εικονίδιο Reserve στην εφαρμογή σας
  • Κάντε κράτηση καθορίζοντας την ημερομηνία, την ώρα και πού θέλετε να πάτε
  • Χαλαρώστε και συναντήστε τον οδηγό σας όταν είναι ώρα

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.