Καλοκαιρινές προσφορές από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Techolic.gr

0

Το Techolic.gr, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, με χιλιάδες προϊόντα σε είδη τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, οικιακών συσκευών και e-mobility, ανακοινώνει νέες προσφορές για την περίοδο του καλοκαιριού που φτάνουν έως και -53%. Οι εκπτωτικοί κωδικοί αφορούν ένα μεγάλος εύρος των προϊόντων του καταστήματος, μεταξύ των οποίων προϊόντα ηλεκτροκίνησης, τσάντες, gadget και λύσεις ήχου.

Μοναδικές προσφορές σε προϊόντα Emobility

Με ένα διευρυμένο κατάλογο προϊόντων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, που περιλαμβάνει ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια, hoverboard και Kart, το Techolic.gr εισάγει νέες προσφορές έως και μείον 30%. Μέσα στους εκπτωτικούς κωδικούς περιλαμβάνονται τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Nilox, X7 PLUS και Χ8 PLUS, αλλά και τα ηλεκτρικά πατίνια της Urbanglide, Ecross Pro και Ride 62s. Από την ίδια εταιρεία, διατίθενται με έκπτωση το Hoverboard 65 lite και τα αντίστοιχαRide 55 flash , ιδανικά για τους μικρότερους χρήστες. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να βρουν με έκπτωση τη φορητή ηλεκτρική τρόμπα 4,5 mAh, διευκολύνοντας την καθημερινή τους μετακίνηση.

Ιδανικές εκπτώσεις για τους καλοκαιρινούς ταξιδιώτες

Δίνοντας λύση σε κάθε ταξιδιώτη, φέτος το καλοκαίρι, το Techolic.gr, διαθέτει τα σακίδια ταξιδιού, ιδανικά για camping και backpackers, χωρητικότητας 30L, της Rivacase με έκπτωση μείον 53%. Από την ίδια εταιρεία διατίθενται και οι τσάντες μέσης για μικρότερες, φορητές συσκευές, αλλά και τα απαραίτητα για την παραλία και το μπάνιο στη θάλασσα, όπως φουσκωτά θαλάσσης .

Καλοκαιρινά Gadget σε προνομιακές τιμές

Το Techolic.gr παρέχει εκπτώσεις και σε μοναδικά καλοκαιρινά gadget έως και 34% φθηνότερα. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι action κάμερες 4Κ και 720p της X’trem, αλλά και το powerbank 16000 mAh της Rivacase. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν και από τις εκπτώσεις στα έξυπνα ξυπνητήρια της Lenco με ενσωματωμένο ραδιόφωνο, αλλά και σε ένα πλήθος λύσεων χωρητικότητας από την Intenso, μεταξύ των οποίων CD, DVD, USB, SSD και microSD.

Καλοκαιρινό πάρτι με προσφορές σε προϊόντα ήχου

Από τις παραπάνω προσφορές δεν λείπουν και τα προϊόντα ήχου. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν, λοιπόν, πικάπ της Lenco και της Bigben, αλλά και ηχεία Bluetooth και soundsystems με εκπτώσεις που φτάνουν έως και μείον 30% της αρχικής τους τιμής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τον εκπτωτικό κωδικό “tecagain για επιπλέον έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.