Ως γνωστόν, τα smartphones πλέον είναι το υπ’αριθμόν 1 εργαλείο για κάθε επιχειρηματία και must-have εξοπλισμός για τους υπαλλήλους ενός μικρού ή μεγάλου οργανισμού. Τα Galaxy S23 Enteprise Edition1 μοντέλα της Samsung ανήκουν στην κατηγορία των smartphones που είναι σχεδιασμένα για επιχειρηματίες και επιχειρήσεις, ενσωματώνοντας software και hardware που θα σας δώσει τις λύσεις και τις δυνατότητες, αλλά και την ασφάλεια που ψάχνετε. Τα νέα Galaxy S23 και S23 Ultra είναι, πλέον, τμήμα αυτής της “special” γκάμας συσκευών!

Τα Galaxy S23 και S23 Ultra δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, φυσικά. Εδώ και αρκετούς μήνες αποτελούν δύο από τις πλέον high-end ναυαρχίδες της Samsung και καλύπτουν με άνεση κάθε είδος ανάγκης, προσωπικής ή επαγγελματικής. Με τις Dynamic AMOLED οθόνες τους, υψηλής ανάλυσης και ποιότητας, το ισχυρότατο Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipset στο εσωτερικό τους, την τριπλή και τετραπλή, αντίστοιχα, κάμερα των 50MP ή 200MP (για το S23 Ultra) και την παροιμιώδη ανθεκτικότητα και ποιότητα κατασκευής τους, τα δύο smartphones της Samsung είναι καλύπτουν ακόμα και τον απαιτητικό. Ωστόσο, πέρα από τα όσα… βλέπει το μάτι, οι Enteprise Edition συσκευές έχουν πολλά κρυφα «καλούδια» που ανοίγουν μπροστά σας ένα κόσμο δυνατοτήτων και υποστήριξης!

Ναι, πιθανώς να γνωρίζετε ήδη για τις ευκολίες που προσφέρει το περίφημο S Pen2 του 23 Ultra και πόσο εύκολη μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας. Εκτός από το να… γράφετε, για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα save the date από μια εικόνα και με μια κίνηση να το προσθέσετε στο ημερολόγιό σας. Επιπλέον, η εξέλιξη του S Pen σε βάθος ετών του έχει επιτρέψει να «αποθηκεύει» ιδέες, φωτογραφίες και αρχεία, ομαδοποιώντας τα για εύκολη εύρεση στο μέλλον, με εύκολο drag n drop αλλά και αλληλεπίδραση με το Samsung DeX3.

Όμως οι «business» δυνατότητες του Ultra, όπως και της βασικής έκδοσης S23, δεν σταματούν εκεί. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε ένα πλήρως ενοποιημένο workspace, ανεξαρτήτως συσκευής, ανεξαρτήτως του που βρίσκεστε για χάρη της δουλειάς, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi ή το Bluetooth σας. Το Link to Windows είναι ένα από τα εργαλεία που σας δίνουν αυτή τη δυνατότητα, ώστε να έχετε μια όσο πιο seamless εμπειρία γίνεται.

Τα meetings είναι συστατικό της… καθημερινότητας, σε ένα business περιβάλλον εργασίας. Εκτός από την υψηλής ανάλυσης και λεπτομέρειας selfie κάμερα των 12MP, η οποία υποστηρίζει HDR και dual video call, μπορείτε να πραγματοποιήσετε “hybrid” meets4 με live σημειώσεις, ώστε ό,τι γράφετε με το S pen να εμφανίζεται σε έως και 100 συμμετέχοντες, real-time! Το περιεχόμενο που μπορείτε να μοιραστείτε δεν περιορίζεται σε notes, φυσικά, αφού μπορείτε να «δείξετε» στους υπόλοιπους μια εικόνα, ένα sheet ή ένα video και να το παρακολουθείτε ταυτόχρονα με όλα τα υπόλοιπα, σε ένα περιβάλλον «παραθύρων».

Αυτά σε επίπεδο χρήστη, φυσικά, γιατί ένας οργανισμός με μεγάλο αριθμό υπαλλήλων, έχει επιπλέον απαιτήσεις από τον «στόλο» mobile συσκευών του. Εδώ έρχεται η ομπρέλα του “Enterprise Edition” της Samsung να εξασφαλίσει την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων, αλλά και την αποτελεσματική διαχείριση όλων αυτών των end-user συσκευών. Το Knox suite επίσης δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς αποτελεί μια ιδανική out-of-the-box πλατφόρμα για κάθε IT manager και διατίθεται δωρεάν για τον πρώτο χρόνο στις Enterprise Edition συσκευές. Επιτρέπει στον υπάλληλο να διαχωρίσει με ασφάλεια τα προσωπικά του δεδομένα από τα επαγγελματικά, αλλά προστατεύοντας εξίσου αμφότερα. Καθώς η προστασία ξεκινά στο επίπεδο του hardware (chip), αποτελεί ένα μεγάλο εμπόδιο για κακόβουλες ενέργειες. Τα Enterprise Edition phones μπορούν να παραμετροποιηθούν εύκολα και με μεγάλο εύρος επιλογών, ώστε να καλύψουν τις συγκεκριμένες και ιδιαίτερες ανάγκες κάθε οργανισμού.

Φυσικά, τα security updates είναι εγγυημένα σε βάθος έως 5 ετών, κάτι που προσφέρει το απαραίτητο peace of mind σε όλους. Επιπλέον, κάθε συσκευή Enterprise Edition έχει εγγυημένο κύκλο ζωής 2 ετών, κάτι που σημαίνει οτι είναι διαθέσιμη προς αγορά ακόμα και 2 έτη μετά το λανσάρισμά της, ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό για όσους βασίζονται σε αυτήν. Άλλωστε, οι ναυαρχίδες της Samsung αποτελούν “life companions” και μπορούν να σταθούν στο πλευρό σας…

Τα Galaxy S23 και S23 Ultra Enterprise Edition φέρνουν στο “business fleet” της Samsung την τεχνολογική εξέλιξη που περιμέναμε και είναι έτοιμα να αποτελέσουν τα νέα, πολύτιμα και ικανά εργαλεία της επιχείρησής σας!

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

  1. Η διαθεσιμότητα του Enterprise Edition διαφέρει ανά μοντέλο/περιοχή.  Για περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Enterprise Edition δείτε εδω: https://www.samsung.com/gr/business/mobile/enterprise-edition/
  2. Διατίθεται για Samsung Galaxy S23 Ultra και μεταγενέστερα μοντέλα.
  3. *Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην εκτελούνται ή να απαιτούν άδεια (για αγορά) στο Samsung DeX. Το Wireless DeX απαιτεί οθόνη με υποστήριξη Miracast. Και οι δύο συσκευές πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.
  4. Το Google Meet είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Η διαθεσιμότητα της εφαρμογής Google Meet ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση δικτύου και εγγραφή λογαριασμού Google.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.