Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με την 802 Networks, διανομέα εξοπλισμού ασύρματων δικτύων, προκειμένου να ενισχύσει την προώθηση των λύσεων της Intracom Telecom τόσο για σταθερή ασύρματη πρόσβαση (FWA) όσο και λύσεων E-Band στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, η 802 Networks θα προωθήσει στις αγορές όπου δραστηριοποιείται το κορυφαίο ραδιοσύστημα FWA σε mmWave συχνότητες, το WiBAS G5 και το E-Band ράδιο υψηλής χωρητικότητας, UltraLink-GX80, που καλύπτουν την ανάγκη για υψηλές ταχύτητες, μεγάλη εμβέλεια και αξιόπιστη συνδεσιμότητα. Οι πάροχοι ασύρματων υπηρεσιών internet, δήμοι, υπηρεσίες ασφαλείας και επιτήρησης θα επωφεληθούν από τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, τα οποία έχουν ήδη εγκατασταθεί κατά χιλιάδες σε όλο τον κόσμο.

Η Intracom Telecom αναζητούσε την προώθηση των λύσεων της στις προαναφερθείσες χώρες και η 802 Networks επεδίωκε να προσφέρει στους πελάτες της νέες επιλογές και αξιόπιστα προϊόντα. Οι δύο εταιρείες θα συνδυάσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις του με σκοπό να δημιουργήσουν μια αξιόλογη πρόταση για τους πελάτες στις αγορές ενδιαφέροντος.

Η Intracom Telecom, με εμπειρία άνω των 20 ετών στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων ασύρματης πρόσβασης, έχει εγκαταστήσει επιτυχώς τα συστήματά της για λογαριασμό πολλών παρόχων στην Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική, καλύπτοντας τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.