Η KPMG στην Ελλάδα ενισχύει και ενδυναμώνει το partnership στο Deal Advisory, εντάσσοντας ένα νέο συνεταίρο (partner) στην οικογένειά της, τον Κέννυ Ευαγγέλου, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη επικεφαλής του τμήματος ακίνητης περιουσίας (real estate).

Συγκεκριμένα, ο Κέννυ Ευαγγέλου ασχολείται με το real estate σε επαγγελματική βάση για περίπου 32 χρόνια, με σημαντική εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ακινήτων, εκτιμήσεις, επενδύσεις, χρηματοδοτήσεις, ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων όλων των ειδών σε Ελλάδα, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει διαχειριστεί μια σειρά από ρυθμιζόμενα οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού υποκαταστήματος Γερμανικής Τράπεζας και ενός εισηγμένου στο Χρηματιστήριο Αθηνών ΑΕΕΑΠ. Έχει πραγματοποιήσει προσωπικά πολυάριθμες αγοραπωλησίες μεγάλων ακινήτων και έχει συμβουλεύσει ένα ευρύ φάσμα επενδυτών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, ξενοδοχειακών ομίλων, διαχειριστές δανείων και μεγάλων εταιρειών σε θέματα που σχετίζονται με ακίνητα.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα, καλωσόρισε στην εταιρεία τον νέο συνεταίρο και δήλωσε με χαρακτηριστικά λόγια «Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τον Κέννυ Ευαγγέλου στην οικογένεια της KPMG. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την τεχνογνωσία και την 30ετή εμπειρία του στον ευρύτερο τομέα του real estate, καθώς και με τον φρέσκο και προσωπικό του τρόπο προσέγγισης, σε συνεργασία με το ταλαντούχο προσωπικό της εταιρείας, θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του επιχειρηματικού μας οράματος και την διατήρηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Η ένταξη του Κέννυ εντάσσεται σε ένα γενικότερο στρατηγικό επενδυτικό πλαίσιο, με στόχο να διευρύνουμε το μερίδιο αγοράς μας και να διατηρήσουμε το άριστο επίπεδο των συμβουλευτικών μας υπηρεσιών, ειδικότερα στο Deal Advisory. Βρισκόμαστε σε ένα μοναδικό για τα χρονικά μας σταυροδρόμι, με πολλές προκλήσεις αλλά και πληθώρα ευκαιριών για την αγορά. Με το δεδομένο αυτό, η επένδυσή μας στο ανθρώπινο δυναμικό αποσκοπεί στην υλοποίηση του φιλόδοξου επενδυτικού μας σχεδίου, το οποίο επικεντρώνεται και ευθυγραμμίζεται, περισσότερο από ποτέ, στις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες.»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.