Μια νέα σημαντική συνεργασία εγκαινιάζει η BOX NOW. Συγκεκριμένα προχωράει σε συνεργασία με τον κολοσσό του ηλεκτρονικού εμπορίου, την eBay. Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών eshops. Τώρα, τα ελληνικά eshops θα μπορούν να δέχονται παραγγελίες από όλο τον κόσμο μέσω του marketplace της eBay.

Η eBay επέλεξε την BOX NOW ως στρατηγικό συνεργάτη και ως ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Lockers στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η BOX NOW ως logistics partner θα παρέχει λύσεις στην συλλογή και αποστολή των δεμάτων προς τον τελικό χρήστη του εξωτερικού.

Η συνεργασία, αναγνωρίζοντας την τεχνογνωσία και τις βέλτιστες πρακτικές που έχει αναδείξει με την συνεχή της ανάπτυξη και διεύρυνση της πελατειακής βάσης της η BOX NOW, εμπεριέχει και εκπαιδευτικά webinars που οι eBay και ΒΟΧ ΝΟW θα υλοποιήσουν από κοινού. Η κοινή εκπαιδευτική εμπειρία αναδεικνύει και τις δυνατότητες που η BOX NOW προσφέρει στους πελάτες της.

Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις βασικές χώρες στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της eBay και ήδη χιλιάδες Έλληνες πωλητές αξιοποιούν τον απλοποιημένο τρόπο διαχείρισης των διεθνών πωλήσεών τους μέσα από την πλατφόρμα της. Εφαρμόζοντας το Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Growth Program) για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ), αξίας χιλιάδων δολαρίων ανά συμμετέχοντα, η eBay παρέχει σε ελληνικές εταιρείες υποστήριξη για την επιχείρησή τους, ώστε να διαθέσουν τα προϊόντα τους σε πάνω από 133 εκατομμύρια αγοραστές παγκοσμίως, σε 190 αγορές.

Οι ΜμΕ που επιθυμούν να εγγραφούν στο κοινό πρόγραμμα μπορούν να το κάνουν σε αυτό τον σύνδεσμο.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.