Η εταιρία ΚΑΥΚΑΣ, κατέχοντας ηγετική θέση στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας στην Ελληνική αγορά, αποτελεί μία από τις πιο δυναμικά και ραγδαία αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες των τελευταίων ετών.

Στο πλαίσιο ενός μεγαλόπνοου έργου ψηφιακού μετασχηματισμού, με την ονομασία «Άτλας», που σηματοδοτεί την ολοκληρωμένη στρατηγική της εταιρείας για μετάβαση των Business Applications στο cloud, η εταιρία ΚΑΥΚΑΣ ανέθεσε στην BEWISE την υλοποίηση ολοκληρωμένης λύσης Microsoft Dynamics 365 (Sales app και Customer Service app), με τελικό σκοπό την αποτελεσματική παρακολούθηση των ευκαιριών πώλησης και των έργων τα οποία διαχειρίζεται η εταιρία, σε συνεργασία με το δίκτυο των συνεργατών της.

Η λύση που προκρίθηκε περιλαμβάνει επιπλέον ολοκληρωμένη λειτουργικότητα για την υποστήριξη των σύνθετων απαιτήσεων επικοινωνίας και marketing της εταιρίας προς το Δίκτυο Συνεργατών της, παρέχοντας δυνατότητες διαχείρισης καμπανιών μέσα από πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας (omnichannel). Παράλληλα, θα γίνει μετάβαση του συστήματος loyalty της εταιρείας στη νέα πλατφόρμα. Τέλος, το Microsoft Dynamics 365 θα καλύψει τις CRM ανάγκες πολλαπλών τμημάτων του οργανισμού (Customer Care, Creditκτλ.)

H προσφερόμενη λύση βασίζεται σε state-of-the-art cloud τεχνολογίες Microsoft Business Applications και Azure Services, επιτυγχάνοντας:

  • Ταχύτερους χρόνους υλοποίησης
  • Σταθερότερα περιβάλλοντα
  • Ευκολία σε επεκτάσεις της λειτουργικότητας
  • Future-proof υλοποιήσεις

Για τα integrations που πρόκειται να υλοποιηθούν, θα γίνει χρήση σχετικών cloud τεχνολογιών της Microsoft και συγκεκριμένα των Azure Data Factοry, Power Automate και Data Flows, αλλά και όλα τα data migrations που θα απαιτηθούν για τη μεταφορά των δεδομένων από το υφιστάμενο CRM σύστημα στη νέα πλατφόρμα.

O Νίκος Πλατής, ΙΤ Director της εταιρίας ΚΑΥΚΑΣ δήλωσε ότι «Επιθυμία της εταιρίας ΚΑΥΚΑΣ αποτελεί η πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχονται μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών, με αποτέλεσμα την σταδιακή επέκταση της λειτουργικότητας του συστήματος και στόχο την βελτίωση της λειτουργίας της εταιρίας και τη δημιουργία σημαντικού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Προκειμένου ακριβώς να αξιοποιήσουμε στρατηγικά τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία, ήταν απαραίτητο να κινηθούμε έχοντας δίπλα μας έναν συνεργάτη με βαθιά τεχνογνωσία σε ανάλογου μεγέθους έργα σε ηγέτιδες εταιρίες και αδιαμφησβήτητη εμπειρία και εξειδίκευση των μελών της ομάδας. Η BEWISE είναι ο συνεργάτης που επέδειξε την ικανότητα να αντιληφθεί άμεσα και σε βάθος της απαιτήσεις του έργου και το όραμά μας.»

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Τζαβάρα IT Business Applications specialist & COO της BEWISE, «Η εμπιστοσύνη που έδειξε η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της, στην ομάδα μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και επιβράβευση των στελεχών του οργανισμού μας, που επί σειρά ετών

υλοποιεί σύγχρονα έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού με ιδιαίτερη επιτυχία. Είμαστε βέβαιοι, ότι σε συνεργασία με τα στελέχη της ΚΑΥΚΑΣ θα υλοποιήσουμε ένα έργο πρότυπο, που θα βοηθήσει την εταιρεία να επιτύχει τους υψηλούς της στόχους.»

Η καινοτομία και οι εξατομικευμένες λύσεις είναι το σήμα κατατεθέν της BEWISE, η οποία με αξιοπιστία και ασφάλεια υλοποιεί πολλά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού και CyberSecurity σε Ελλάδα, Κύπρο και Δυτική Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο και Ιταλία). Περισσότερα για την BEWISE μπορείτε να βρείτε στο bewise.gr


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.