Παρασκευή, 31 Μαρτίου

Τους 90.000 χρήστες έφτασε το payzy by Cosmote

0

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΟΤΕ για τη πορεία της νέας του υπηρεσίας ηλεκτρονικών συναλλαγών, την mobile εφαρμογή, payzy by Cosmote, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει φτάσει τους 90.000 χρήστες, σε μόλις 4 μήνες από το λανσάρισμά της. Στο μεταξύ στην εφαρμογή προστίθενται σταδιακά νέες δυνατότητες.

Οι χρήστες του payzy έχουν πλέον τη δυνατότητα να βγάλουν μέχρι και 2 επιπλέον virtual χρεωστικές κάρτες, στον ίδιο payzy λογαριασμό τους, για να έχουν ακόμα καλύτερο έλεγχο των εξόδων τους και να πληρώνουν ανέπαφα παντού. Μπορούν να διαχωρίσουν τις συναλλαγές τους όπως οι ίδιοι επιθυμούν, ορίζοντας μια κάρτα για κάθε τους ανάγκη. Για παράδειγμα, μπορούν να βγάλουν μια κάρτα για τα έξοδα των παιδιών, μία για τις online αγορές, μία για τα ταξίδια στο εξωτερικό κλπ.

Μεταξύ των νέων υπηρεσιών που έρχονται είναι το Piggys. Πρόκειται για έναν ηλεκτρονικό κουμπαρά, στον οποίο ο χρήστης αποταμιεύει χρήματα αυτόματα ή όποτε θέλει. Συγκεκριμένα, μπορεί να μαζεύει τα ψιλά από τις αγορές του ή να μεταφέρει χρήματα από το ψηφιακό του πορτοφόλι. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, μπορεί να το χρησιμοποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες του όπως επιθυμεί (σε ταξίδια, σπουδές, αγορές κ.ο.κ.). Το Piggys δύναται επίσης να συνδεθεί και με την υπηρεσία Split it, με την οποία ο χρήστης μοιράζεται αυτόματα τα κοινά έξοδα με την παρέα, την οικογένεια ή τους φίλους του.

Share.

Comments are closed.