Παρασκευή, 24 Μαρτίου

Devotion: νέο podcast τεχνολογίας από το Papaki

0

Το Papaki αγαπάει το development και το αποδεικνύει έμπρακτα, δημιουργώντας ένα podcast τεχνολογίας, με τίτλο που εκφράζει αυτό ακριβώς. Devotion, λοιπόν, που σε αυτή την περίπτωση σημαίνει λατρεία για… development.

Με παρουσιαστή τον front-end developer Κυριάκο Βουρνιά, το Devotion θα παρουσιάζει μέσα από ολιγόλεπτα επεισόδια που θα δημοσιεύονται ανά δύο εβδομάδες, θέματα που αφορούν κάθε front-end developer και θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί ή να εμπνευστεί.

Το πρώτο επεισόδιο είναι διαθέσιμο στο Spotify και αφορά τη React, μια από τις δημοφιλέστερες βιβλιοθήκες Javascript τα τελευταία χρόνια. Ο ακροατής θα μάθει σε τι ακριβώς εξυπηρετεί η React, ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά της, και πώς μπορεί να τη μάθει σε βάθος.

Μπορείτε να ακούσετε το πρώτο επεισόδιο σε αυτό το link καθώς και να πραγματοποιήσετε εγγραφή στο Devotion podcast για να μη χάνετε κανένα επεισόδιο.

https://open.spotify.com/show/1R5EOU51ftT06G8QX3I3wK

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για το νέο podcast τεχνολογίας μας, το Devotion. Η θεματολογία του είναι εξειδικευμένη αλλά ευελπιστούμε πολύτιμη, στους ανθρώπους που κάνουν πραγματικότητα online, ακόμα και τις πιο τρελές ιδέες. Αν μέσω των επεισοδίων μας, έστω και ένας developer μάθει κάτι νέο ή εμπνευστεί, θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας!” αναφέρει η Marketing Communications Manager του Papaki, Μαριέτα Χριστοπούλου.

Share.

Comments are closed.