Παρασκευή, 24 Μαρτίου

Ο CEO της LG θα μοιραστεί το όραμα της εταιρείας για το μέλλον στη CES 2023

0

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στη CES, λειτουργώντας ένα φυσικό εκθεσιακό περίπτερο και πραγματοποιώντας τη συνέντευξη Τύπου LG World Premiere στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο. Η συνέντευξη Τύπου, με θέμα Lifes Good“, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 08:00 (PST) στις 4 Ιανουαρίου στο Mandalay Bay Convention Center.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο CEO, William Cho, θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει το όραμά του για το μέλλον της LG και θα μοιραστεί βασικούς τομείς εστίασης για το 2023 κι έπειτα. Ο ίδιος θα αναφερθεί στις καινοτομίες της εταιρείας για μια καλύτερη ζωή, στις νέες προκλήσεις που ανέλαβε για να διευρύνει τις εμπειρίες των καταναλωτών και στην σταθερή υπόσχεση της LG να προστατεύει το περιβάλλον και να συμβάλει στη δημιουργία μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας.

Η LG θα παρουσιάσει επίσης τα πιο πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα της και τις έξυπνες lifestyle λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετικές εμπειρίες και αξία στους καταναλωτές. Αυτό περιλαμβάνει την τηλεόραση LG OLED, η οποία κάνει το επόμενο βήμα προς τα εμπρός για τον εορτασμό της δέκατης επετείου της, και ένα νέο παράδειγμα οικιακών συσκευών που παρέχουν νέα αξία ακόμη και μετά την αγορά.

Η Συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.LG.com/CES2023) και στο κανάλι της LG Global στο YouTube, όπου οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δουν όλες τις νέες λύσεις lifestyle της LG που θα παρουσιαστούν στη CES 2023.

Share.

Comments are closed.