Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Μελέτες
    • Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
    • Startup
    • TV
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AIBRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Κυριακή, 22 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Μελέτες
    • Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
    • Startup
    • TV
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AIBRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Schneider Electric: η Ελβίρα Κορωναίου Zone Marketing Manager ΙΤ λύσεων για Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, Ισραήλ και Ιταλία

04/10/2022infocomBy infocom2 Mins Read Στελέχη

H Ελβίρα Κορωναίου αναλαμβάνει διευρυμένα καθήκοντα Marketing Manager στον τομέα του Secure Power (ΙΤ λύσεις) για τη ζώνη της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, το Ισραήλ και την Ιταλία και θα είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής marketing της εταιρείας στις προαναφερθείσες περιοχές. Η θητεία της στην Schneider Electric ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις Β2C και Β2Β Επικοινωνίας και Marketing σε πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας. Την πρότερη θέση της κας Κορωναίου αναλαμβάνει η Μαρία Κωνσταντίνου, ως υπεύθυνη marketing και επικοινωνίας για τον τομέα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Ισραήλ.

Αναλαμβάνοντας τα νέα της καθήκοντα, η κα Κορωναίου δήλωσε σχετικά: «H Schneider Electric είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο βιώσιμες εταιρείες του κλάδου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που συμβάλλω στη συνεχώς ανοδική της πορεία. Εύχομαι, μέσα από τα νέα μου καθήκοντα, να συνδράμω ακόμα περισσότερο στην υλοποίηση του οράματος της εταιρείας καθώς και στην επίτευξη των στόχων μας σε όλη τη ζώνη ως προς την περαιτέρω ανάπτυξη του ΙΤ καναλιού, αλλά και σε ένα ενεργειακά πιο βιώσιμο μέλλον για όλο το ΙΤ οικοσύστημα».

Οι αρμοδιότητες της κας Κωνσταντίνου περιλαμβάνουν την επέκταση και ενίσχυση των επικοινωνιακών δραστηριοτήτων της Schneider Electric σύμφωνα με την επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας, ενώ είναι υπεύθυνη για τις δραστηριότητες marketing και επικοινωνίας για τις ΙΤ λύσεις της εταιρείας και του brand APC. Η κα Κωνσταντίνου διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις Marketing και Επικοινωνίας σε πολυεθνικές εταιρείες.

Η Schneider Electric αποτελεί μία εταιρεία με δέσμευση ως προς τη διαφορετικότητα και την πολυπολιτισμικότητα, καλλιεργώντας ένα περιβάλλον σεβασμού και ίσων ευκαιριών για όλους τους εργαζομένους της. Αυτό αποδεικνύουν και οι πρόσφατες διακρίσεις της, όπως αυτή από τους Financial Times, που τη συμπεριέλαβε για 3η χρονιά στη λίστα των Diversity Leaders 2022, η συμπερίληψή της για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Bloomberg Gender-Equality Index καθώς και η ανακήρυξή της για 5η χρονιά ως μία από τις πιο αξιόλογες εταιρείες παγκοσμίως (“World’s Most Admired Companies”) σύμφωνα με το περιοδικό Fortune. Η προσήλωσή της στην ισότητα, και ειδικά αυτή μεταξύ των φύλων, αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής βιωσιμότητας της εταιρίας και των στόχων της έως το 2025, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν τη συνεχή δέσμευση της για την προώθηση θετικών αλλαγών και την παροχή ίσων ευκαιριών για όλους.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Ελβίρα Κορωναίου
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Quest: εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η Κάτια Σταθάκη νέα επικεφαλής στη Nexi Ελλάδος

Νέα partner η Δέσποινα Παπαχρυσάνθου στον τομέα transformation & operations της KPMG

Lenovo: Ο Βασίλης Καπενής αναλαμβάνει νέο ρόλο ως ISG για Ελλάδα και Κύπρο

Accenture: ο Γιώργος Παλλιούδης επικεφαλής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα

Η United Group ορίζει τον Ante Smokrovic ως Executive Director της Διεύθυνσης Ενέργειας

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Κ. Πιερρακάκης: «Να υπερβούμε τα εμπόδια στην ΕΕ για να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα»
  • Υπερταμείο: Πέντε προσφορές για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Α.Ε.
  • ΕΕΑ – Γ. Κώτσηρας – Γ. Πιτσιλής: Συνάντηση για τον τρόπο φορολόγησης καταστημάτων ψιλικών
  • ΣΕΒ: Υπέγραψε τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του Μετάλλου για 2025-2026
  • Σ. Ζαχαράκη: Με 2,8 εκατ. ευρώ ενισχύουμε το ΕΚΠΑ για υποδομές και ερευνητικό εξοπλισμό
  • Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση οι Τομεακοί Προϋπολογισμοί Άνθρακα
  • Infocom Today #125: Startup nation η Ελλάδα, στην Κίνα 1 στα 5 ευρώ του e-commerce!
RSS itsecuritypro.gr
  • Ο όμιλος Qualco ανακοινώνει την εξαγορά της Empedus, ενισχύοντας τη στρατηγική του θέση στον τομέα του επιχειρησιακού ψηφιακού μετασχηματισμού
  • 7 στους 10 βιομηχανικούς οργανισμούς αντιμετωπίζουν τις ευπάθειες μόνο όταν γίνει απαραίτητο
  • Νέα αναγνώριση για τη Schneider Electric – Η πιο βιώσιμη εταιρεία στην Ευρώπη από την Corporate Knights
  • Η IDEAL Software Solutions ενσωματώνει PDF Universal Accessibility στις λύσεις i-DOCS
  • Τα νέα ταλέντα ψηφιακής ασφάλειας βραβεύτηκαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας 2025
  • Η AWS παρουσιάζει νέες λύσεις για την απλοποίηση της διαχείρισης ασφάλειας στο cloud
  • Η Oracle γιορτάζει τη 2η επέτειο του EU Sovereign Cloud – Ένα ορόσημο για την Ψηφιακή Κυριαρχία στην Ευρώπη
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.