Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοινώνει το πλέον εξελιγμένο προϊόν ασύρματης μετάδοσης, το UltraLink-XR80 E-Band xHaul ραδιοσύστημα. Η εταιρεία παρουσιάζει το UltraLink-XR80, κατά τη διάρκεια του MWC Las Vegas 2022, 28-30 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερό της με αριθμό W1.540.

To UltraLink-XR80, είναι το κορυφαίας χωρητικότητας Ε-Band (71-76 / 81-86 GHz) ραδιοσύστημα της αγοράς, το οποίο είναι ιδανικό για εφαρμογές μετάδοσης δεδομένων προς σταθμούς βάσης 5G. Η ασύγκριτη χωρητικότητα που επιτυγχάνει, ξεπερνά τα 30 Gbit/s πλήρους αμφίδρομης ασύρματης επικοινωνίας (full duplex) με μόνο μία ραδιο-μονάδα, ενώ το υψηλό κέρδος μετάδοσης του συστήματος υποστηρίζει μακράς εμβέλειας ζεύξεις. Το UltraLink-XR80 προσφέρει τις πιο προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης συνδυαζόμενο με δικτυακούς κόμβους που βασίζονται στις αρχές της ανοιχτής και αποκεντρωμένης αρχιτεκτονικής. Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με κόμβους Disaggregated Cell Site Gateway (DCSG), που βασίζονται στις προδιαγραφές του Telecom Infra Project (TIP), για την παροχή υπηρεσιών δικτύωσης επιπέδου 2 (Carrier Ethernet) και επιπέδου 3 (IP/MPLS/Segment Routing) μέσω των πολλαπλών του διεπαφών 10GbE και 25 GbE. Επιπλέον, υποστηρίζει τη δυνατότητα διανομής συγχρονισμού υψηλής ακρίβειας μέσω δικτύου Ethernet/IP.

Οι πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και Internet μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του ραδιοσυστήματος UltraLink-XR80, χρησιμοποιώντας το ως μια εναλλακτική λύση, οικονομικότερη, ευκολότερη και γρηγορότερη στην εγκατάσταση από τις οπτικές ίνες, η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες μετάδοσης δεδομένων xHaul (backhaul, midhaul and fronthaul) σε δίκτυα πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας (RAN) και ειδικά σε ανοιχτής αρχιτεκτονικής δίκτυα που βασίζονται σε προδιαγραφές O-RAN .

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, σημείωσε: “Το UltraLink-XR80 είναι η λύση που απευθύνεται σε παρόχους 5G δικτύων που θέλουν να αναπτύξουν γρήγορα ένα αξιόπιστο δίκτυο. Το UltraLink-XR80 είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης τεχνολογικής έρευνας και περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες, καθιστώντας το, το μοναδικό ραδιοσύστημα xHaul, διαθέσιμο σε παρόχους 5G. Είναι η εξέλιξη του χαρτοφυλακίου μας με τις Ε-Βand λύσεις, οι οποίες αξιοποιούνται από τους παρόχους δικτύων από το 2015.”


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.