Η Epson επιλέχθηκε προς συμπερίληψη στο FTSE4Good Index Series για 19η συνεχή χρονιά

0

Στις 17 Ιουνίου, η Seiko Epson επιλέχθηκε για τη Συμπερίληψη στο FTSE4Good Index Series, έναν δείκτη υπεύθυνων επενδύσεων (RI) της FTSE Russell, μιας εταιρείας του Ομίλου Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Αυτή είναι η 19η συνεχόμενη χρονιά που επιλέγεται η Epson.

Η Epson φιλοδοξεί να επιτύχει βιωσιμότητα και να ενισχύσει τις κοινότητες μακροπρόθεσμα. Παράλληλα, θεωρεί τη συμπερίληψή της σε αυτό το ευρετήριο ως μια αντικειμενική απόδειξη ότι οι προσπάθειές της για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων αναγνωρίζονται, αλλά και ότι θεωρείται μια βιώσιμη εταιρεία.

Το FTSE4Good Index Series δημιουργήθηκε από τον παγκόσμιο πάροχο δεικτών FTSE Russell και έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση της απόδοσης εταιρειών που επιδεικνύουν ισχυρές περιβαλλοντικές, κοινωνικές και πρακτικές διακυβέρνησης (ESG). Το FTSE4Good Index Series χρησιμοποιείται ευρέως για τη δημιουργία και την αξιολόγηση βιώσιμων επενδυτικών κεφαλαίων και άλλων χρηματοοικονομικών προϊόντων.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.