Η TEKA Systems ολοκλήρωσε την εφαρμογή συστήματος SAP Business One στην εταιρεία ΔΕΚΑ

0

H TEKA Systems Α.Ε, Gold Partner της SAP στην Ελλάδα και πρωτοπόρος στην εφαρμογή λύσεων αυτοματισμού στη βιομηχανία, με παρουσία και έργα σε όλον τον κόσμο, ολοκλήρωσε ένα νέο έργο σχεδιασμού – υλοποίησης και υποστήριξης SAP Business One, για την εταιρεία ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ.

Η εταιρεία ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ – Δεσύλλας και Καπαρουδάκης (ΔΕΚΑ), δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία οργάνων μέτρησης – αυτοματισμού από το 1940, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους προϊόντων μέτρησης πίεσης, θερμοκρασίας, ροής, στάθμης, υγρασίας και άλλων μεγεθών.

Η ΔΕΚΑ με την πολυετή επιτυχημένη παρουσία της στην Ελλάδα συνεχίζει σταθερά να υλοποιεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, με την επιλογή της TEKA Systems και του SAP Business One να έχουν συμβάλει σε αυτόν τον μετασχηματισμό.

Σκοπός του έργου ήταν η εφαρμογή και κάλυψη του συνόλου των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας ΔΕΚΑ, καθώς και η ομαλή μετάβαση της εταιρείας σε ένα σύγχρονο λογισμικό διεθνούς εμβέλειας.

Η επιτυχία του έργου έγκειται στην εντός του χρονικού πλαισίου υλοποίηση και την ανάπτυξη και εφαρμογή όλων των επιμέρους δομικών στοιχείων όπως την ολοκληρωμένη οικονομική διαχείριση, την ελεγκτική, τις πωλήσεις και διανομή, τη διαχείριση αποθηκών και υλικών, την παρακολούθηση των έργων και πελατών.

Το έργο υλοποιήθηκε, παραδόθηκε και βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, για το σύνολο της δραστηριότητας της ΔΕΚΑ στην Ελλάδα και έχει ήδη αποδείξει με θετικά πρόσημα και αριθμητικά δεδομένα την επιτυχή εφαρμογή.

Με την εφαρμογή του SAP Business One, η ΔΕΚΑ κατάφερε μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας να εξυπηρετεί – εν μέσω τηλεργασίας και κορονοϊού – με μεγαλύτερη κατά 30% ταχύτητα το πελατολόγιο της. Έχει πετύχει αύξηση τζίρου κατά 10% στον κύκλο εργασιών της με ολοκληρωμένη και σωστή παρακολούθηση του συνόλου της δραστηριότητας της.

Βασιζόμενη στις αναφορές του συστήματος η ΔΕΚΑ είναι σε θέση να διαχειριστεί με βέλτιστο τρόπο τα ταχέως ή τα μη ταχέως κινούμενα προϊόντα και να επιτύχει να μειώσει το απόθεμά της μέχρι και 15% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Επιπρόσθετα η TEKA Systems συνεχίζει να προσφέρει στην ΔΕΚΑ υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης στη λειτουργία του συστήματος. Έχει δε ήδη εγκαταστήσει και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η διαχείριση των τιμολογίων εσόδων (MyData) μέσω του SAP Business One προς την ΑΑΔΕ.

Share.

Comments are closed.