Η Ogilvy «ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ» για τη νέα καμπάνια του What’s Up

0

Η νέα καμπάνια της Ogilvy για το What’s Up της COSMOTE αναδεικνύει την αξία του «ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ» όταν ο άλλος σε χρειάζεται, στο χτίσιμο των πραγματικά σημαντικών σχέσεων.

Όπως οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας φροντίζουν και βρίσκουν τον τρόπο να είναι εκεί για να συμπαρασταθούν στους φίλους τους όταν τους χρειάζονται, αδιαφορώντας τι αφήνουν πίσω τους, έτσι και το What’s Up φροντίζει να είναι εκεί όταν το χρειάζονται οι καταναλωτές του.

Μέσα από τον παραλληλισμό αυτό, η καμπάνια καταφέρνει να υπογραμμίσει τον ρόλο του What’s Up όχι απλά ως μιας ακόμα καρτοκινητής, αλλά ως κάποιου που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των χρηστών του και χτίζει μια ουσιαστική σχέση μαζί τους. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

Τη σκηνοθεσία της κύριας ταινίας υπογράφουν οι Danny & Loco σε παραγωγή της Stefi & Lynx Productions.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.