Το D-Link Nuclias SD-WAN Gateway προσφέρει κεντρική διαχείριση μέσω cloud

0

Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες δικτύου και συνδεσιμότητας ανακοίνωσε την προσθήκη του ολοκαίνουργιου «Nuclias Cloud SD-WAN Gateway» (DBG-2000). Η νέα κυκλοφορία είναι πλήρως διαχειρίσιμη μέσω cloud, ενώ περιλαμβάνει μία τεράστια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, που την καθιστούν ιδανική για επιχειρήσεις που επιθυμούν να διαχειρίζονται με εύκολο και ασφαλή τρόπο τα δίκτυά τους σε πολλαπλές κι διαφορετικές τοποθεσίες.

Το «Nuclias Cloud SD-WAN Gateway» λειτουργεί με την υπερσύγχρονη τεχνολογία Nuclias Cloud, η οποία επιτρέπει χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και βελτιστοποιεί το εύρος της ζώνης χρήσης για ομαλή διαχείριση δικτύου. Επιπλέον, η νέα προσθήκη έχει σχεδιαστεί να περιλαμβάνει δυναμικές και εύκολα παραμετροποιήσιμες Ethernet θύρες, που παρέχουν περεταίρω υποστήριξη για έως και τρία σημεία σύνδεσης WAN, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα δικτύου και μια ολοκληρωμένη και βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα εμπειρία χρήστη.

Κατασκευασμένο σύμφωνα με τα βέλτιστα πρότυπα χαρακτηριστικών ασφαλείας, το DBG-2000, διαθέτει ενσωματωμένο τείχος προστασίας υψηλής απόδοσης και αποτροπής εισβολών (IPS), το οποίο προφυλάσσει από διαδικτυακές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των DDoS και των brute force attacks. Επιπλέον, το ολοκαίνουργιο gateway είναι ικανό για έλεγχο εφαρμογών και κατηγοριοποίηση περιεχομένου σε προηγμένο επίπεδο, προσφέροντας μία καθολική προστασία των δικτύων των επιχειρήσεων.

Για τη διασφάλιση της σύνδεσης μεταξύ απομακρυσμένων τοποθεσιών και προκειμένου αποφευχθεί κάθε είδους παραβίαση πληροφοριών, το DGB-2000 προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών VPN, συμπεριλαμβανομένων των IPsec VPN, PPTOP/l2TP και Open VPN.

Επιπλέον, το ενσωματωμένο Quick VPN της τεχνολογίας Nuclias Cloud, επιτρέπει στους διαχειριστές δικτύου να αντιμετωπίζουν πολύπλοκες τοπολογίες VPN σε μόλις λίγα βήματα. Παράλληλα, η λειτουργία OmniSSL προσφέρει SSL σύνδεση, δημιουργία πιστοποιητικών και διαχείριση με ελάχιστη προσπάθεια.

Όσον αφορά στην εγκατάσταση του εξοπλισμού και τη διαχείρισή του, το DGB-2000 αποτελεί την ιδανική λύση από άποψη ευκολίας, χάρη στη γρήγορη «plug-and-play» λειτουργία και ένα εύρος έξυπνων λειτουργιών διαχείρισης που μπορούν να εκτελεστούν μέσω κεντρικής διαχείρισης. Το νέο προϊόν δεν χρειάζεται εγκατάσταση εξοπλισμού στο σημείο που βρίσκεται. Επιτρέπει στους διαχειριστές δικτύου να λαμβάνουν πληροφορίες δικτύου σε πραγματικό χρόνο και άμεσες ειδοποιήσεις μέσω της προηγμένης πλατφόρμας διαχείρισης Nuclias Cloud, εξασφαλίζοντας έτσι την αποφυγή απώλειας σημαντικών γεγονότων και την άμεση αντιμετώπιση πιθανών θεμάτων.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Το Nuclias Cloud προσφέρει κεντρική διαχείριση μέσω cloud, με εύκολη διεπαφή βασισμένη στο διαδίκτυο και σε εφαρμογές (περιλαμβάνεται άδεια 1 έτους)
  • 4 x Gigabit Ethernet θύρες
  • 1 x RJ45 console port
  • Με το «Zero Touch Deployment», η εγκατάσταση τύπου «plug-and-play» εξαλείφει την ανάγκη για εγκατάσταση εξοπλισμού στο σημείο που βρίσκεται
  • Το ισχυρό, αλλά εύκολο στην εγκατάσταση VPN τούνελ, παρέχει ευελιξία στην ανάπτυξη και διαχείριση
  • Το τείχος προστασίας προσφέρει απίστευτη προστασία ενάντια σε εισβολές από άγνωστες κακόβουλες πηγές
  • Το σύστημα πρόληψης παραβιάσεων ή αλλιώς «Intrusion Prevention System» (IPS), παρέχει εκπληκτική προστασία ενάντια στις επιθέσεις DDoS
  • Δυναμική Κατηγοριοποίηση του Διαδικτυακού Περιεχομένου
  • Ο Έλεγχος Εφαρμογών προσφέρει τη σύνδεση με περισσότερες από 100 εφαρμογές
  • Εξισορρόπηση φορτίου WAN

Διαθεσιμότητα και κόστος:

Το προϊόν αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις αρχές Μαρτίου με προτεινόμενη τιμή τεμαχίου 1.079,90€.

Share.

Comments are closed.