Απεριόριστη ομιλία στα καρτοκινητά της Wind

0

Έπειτα από τις συνδέσεις με συμβόλαιο στη λογική των απεριόριστων κλήσεων περνά και η καρτοκινητή τηλεφωνία. Το πρώτο βήμα έκανε η Wind λανσάροντας μια διαφορετική πρόταση για τους συνδρομητές της που έχουν επιλέξει την ευελιξία που τους προσφέρει η χωρίς δεσμεύσεις σύνδεση.

Με τη νέα πρόταση της Wind, για πρώτη φορά, οι συνδρομητές της καρτοκινητής μπορούν να μιλάνε απεριόριστα με όλους (σε όλα τα δίκτυα), ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον αν το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν η Cosmote και η Vodafone.

Η απεριόριστη ομιλία έχει περάσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα σε όλα τα βασικά τιμολογιακά «πακέτα» των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, με τη διαφοροποίηση να έχει μετατοπιστεί στην «ποσότητα» των παρεχόμενων data.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Καταναλωτικού Μάρκετινγκ της Wind, Μιχάλη Αναγνωστάκο, «το Wind F2G γυρίζει σελίδα, μετασχηματίζεται. Η απόλυτη ελευθερία στη επικοινωνία είναι πλέον αυτονόητη, απόλυτα ψηφιακή και με πλήρη έλεγχο του κόστους, προσφέροντας αυτό που δεν έχει προσφέρει κανένα προϊόν καρτοκινητής στην Ελλάδα. Το νέο F2G σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας ημέρας για την καρτοκινητή και σύντομα θα παρουσιάσει και νέες δυνατότητες».

Τα νέα πακέτα F2G Unlimited Talk Plus και Unlimited Talk Max, έχοντας απεριόριστη ομιλία, διαφοροποιούνται ως προς τα data, τα sms και την τιμή. Το πρώτο έχει 2GB και 200 sms προς όλους, με κόστος μόλις 15 ευρώ και το δεύτερο 4GB και 400 sms προς όλους με κόστος μόλις 20 ευρώ.

Ως πρόσθετη παροχή το ανανεωμένο F2G προσφέρει και την υπηρεσία Roll Over, τη δυνατότητα δηλαδή οι συνδρομητές να ξεκλειδώνουν τη δωρεάν και αυτόματη μεταφορά των data που τους έχουν περισσέψει στον επόμενο μήνα, με την αγορά του ίδιου πακέτου Unlimited προτού αυτό λήξει.

Η πρόταση της Wind είναι διαφορετική και για ένα πρόσθετο λόγο. Οι συνδρομητές που θα την επιλέξουν θα φύγουν από την λογική να αγοράζουν πολλές φορές λίγα λεπτά ομιλίας και data, καταβάλλοντας τα προαναφερόμενα ποσά άπαξ τον μήνα (εκτός βεβαίως αν χρειαστούν να προσθέσουν data).

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω εταιρεία κινητής έχει ανανεώσει εδώ και καιρό την πρότασή της για τα συμβόλαια και όπως φαίνεται τώρα ήρθε η σειρά της καρτοκινητής της.

Share.

Comments are closed.