Το λειτουργικό σύστημα Hillstone Networks StoneOS 5.5R9 θέτει νέα πρότυπα στις έξυπνες και αυτοματοποιημένες λύσεις ασφάλειας

0

Η LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος του κορυφαίου παρόχου λύσεων Enterprise Security και Risk Management, Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), παρουσιάζει τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της, StoneOS 5.5R9.

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις χρειάζονται μια ολοκληρωμένη, ευφυή, και αυτοματοποιημένη λύση ασφάλειας υψηλών επιδόσεων. Με τη νέα έκδοση StoneOS παρέχονται σχεδόν 300 νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που επιτρέπουν την προσαρμογή της κάθε επιχείρησης στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απειλές καθώς και στη συνεχή εξέλιξη της υποδομής της. Ανάμεσα στα πλούσια χαρακτηριστικά του StoneOS 5.5R9 είναι η βελτίωση της τεχνολογίας Machine Learning (ML) όπου το StoneOS αξιοποιεί τις πιο πρόσφατες βάσεις δεδομένων απειλών με σκοπό την ενίσχυση της ανίχνευσης επιθέσεων τύπου DGA (Domain Generation Algorithm).

Οι επιπρόσθετες δυνατότητες VPN παρέχουν ασφαλέστερη πρόσβαση σε συνθήκες τηλεργασίας, με νέες δυνατότητες όπως οδηγό διαμόρφωσης (configuration wizard) και την ευρύτερη αναβάθμιση επίδοσης ακόμη και στις πιο απαιτητικές VPN εφαρμογές εξασφαλίζοντας το χαμηλότερο TCO (συνολικό κόστος ιδιοκτησίας). Επιπλέον με την ενεργοποίηση της δυνατότητας hardware acceleration προσφέρεται η αποκρυπτογράφηση της δικτυακής κίνησης και η βελτίωση της απόδοσης του SSL proxy.

Το StoneOS 5.5R9 ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις ασφάλειας μέσω της αυτοματοποιημένης διαχείρισης λειτουργιών πολιτικών που βασίζονται σε εφαρμογές (app-based). Επιπλέον, ενισχύεται η δυνατότητα ενσωμάτωσης λύσεων τρίτων με την υποστήριξη διαχείρισης μέσω NETCONF. Τέλος, η νέα έκδοση StoneOS επιτρέπει την υποστήριξη της υπηρεσίας High Availability (HA) μέσω IPv6 και αναβαθμίζει τη σταθερότητα του συστήματος με τον επανασχεδιασμό της αρχιτεκτονικής λογισμικού για τα data center firewalls.

Με εμπειρία άνω των 20 ετών σε έργα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στον κλάδο της ασφάλειας δικτύων, οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάσουν λύσεις Security για διευρυμένο φάσμα εφαρμογών.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.