Υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης για τα σπίτια λανσάρει ο ΟΤΕ

0

Υπηρεσία τεχνολογικών υπηρεσιών και τεχνικής υποστήριξης εγκαινιάζει ο ΟΤΕ προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σπιτιού, ώστε να βοηθήσει τους συνδρομητές να βελτιώσουν τις υποδομές εντός του κτηρίου τους.

Ειδικότερα, η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών της υπηρεσίας Cosmote Home Connect, προσφέρει υποστήριξη άμεσα και δια ζώσης, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού. Επιπλέον, παρέχεται εγγύηση ενός έτους για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υπηρεσίας.

Οι τεχνολογικές εργασίες του Cosmote Home Connect περιλαμβάνουν:

Εργασίες υποδομής που αφορούν στην εγκατάσταση/επιδιόρθωση του εσωτερικού δικτύου Ethernet (LAN) και της εσωτερικής/εξωτερικής καλωδίωσης του κτιρίου έως το router, καθώς και την κατασκευή καλωδίωσης δικτύου Internet και δεδομένων (data).

Παροχή / εγκατάσταση / παραμετροποίηση και αποκατάσταση του δικτυακού εξοπλισμού (IAD, router, powerplugs, repeaters κ.λπ.), για να έχει Internet κάθε σημείο του σπιτιού.

Παροχή / εγκατάσταση και ρύθμιση των ασύρματων συσκευών του σπιτιού.

Όλοι οι συνδρομητές Cosmote μπορούν να κάνουν χρήση της νέας υπηρεσίας, μέσω της ιστοσελίδας της Cosmote. Η ελάχιστη χρέωση είναι 25 ευρώ (συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ) και αφορά στην πρώτη επίσκεψη για την εκτίμηση του προβλήματος. Εφόσον οι εργασίες που θα χρειαστούν κοστίζουν περισσότερο το προαναφερόμενο ποσό αφαιρείται.

«Η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα στη χρήση του Internet από το σπίτι, καθώς πλέον κάθε νοικοκυριό έχει αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις, είτε λόγω τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης είτε λόγω της παράλληλης σύνδεσης πολλών συσκευών. Για εμάς είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε, να προλαμβάνουμε και να διαχειριζόμαστε άμεσα ό,τι μπορεί να επηρεάσει την απρόσκοπτη λειτουργία του Διαδικτύου κάνοντας ένα ακόμη βήμα πέρα από τα όρια της υποστήριξης. Με την υπηρεσία Cosmote Home Connect δίνουμε λύσεις σε θέματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ένας συνδρομητής μας στο χώρο του, ώστε να απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή εμπειρία Internet σε όλο το σπίτι. Με σύμμαχο μας την τεχνολογία φτιάχνουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους», δήλωσε ο Θανάσης Στράτος, Chief Customer Operations Officer Ομίλου ΟΤΕ.

Share.

Comments are closed.