H Dell Technologies πρωτοπορεί στην εξέλιξη της σύγχρονης υποστήριξης και ασφάλειας

0

Στον σημερινό κόσμο που «κάνουμε οτιδήποτε από οπουδήποτε», ο υπολογιστής είναι κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο, έχει γίνει το βασικό σημείο σύνδεσης για την εργασία και την επικοινωνία. Οι εργαζόμενοι βασίζονται σε αυτόν ως πύλη για συνεργασία και παραγωγικότητα και κάθε χρόνος διακοπής λειτουργίας είναι επιζήμιος, ειδικά στο θέμα του κόστους.

Οι νέες υπηρεσίες υποστήριξης και οι λύσεις ασφαλείας της Dell Technologies (NYSE: DELL) ενισχύουν τον τρόπο με τον οποίο οι ηγέτες του ΙΤ παρέχουν μια σύγχρονη, έξυπνη και ασφαλή εμπειρία υπολογιστή για τους υπαλλήλους. Οι πρόσθετες δυνατότητες στην υπηρεσία ProSupport Suite για PCs βασίζονται στα θεμέλια της τεχνητής νοημοσύνης και σε μια πάντα ολοκληρωμένη προσέγγιση για να κάνουν την υποστήριξη ΙΤ ευκολότερη και πιο προσαρμόσιμη. Η νέα προσφορά ασφάλειας τελικού σημείου (endpoint) ενισχύει τους πιο ασφαλείς εμπορικούς υπολογιστές του κλάδου με νέες δυνατότητες επαλήθευσης ασφαλείας και πρόσθετες προστασίες κάτω από το λειτουργικό σύστημα.

«Εάν οι υπολογιστές σας δεν είναι παραγωγικοί, ούτε οι υπάλληλοί σας είναι», δήλωσε ο Patrick Moorhead, founder and chief analyst, Moor Insights & Strategy. «Οι υπηρεσίες υποστήριξης και οι προσφορές ασφάλειας πρέπει να εξελιχθούν με την αλλαγή των εμπειριών των εργαζομένων και να παραμείνουν μπροστά από τις απειλές που υπάρχουν σε κάθε γωνιά. Πιστεύω ότι η Dell Technologies ανεβάζει τον πήχη, με μερικές μοναδικές προσφορές που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το μέλλον.»

ProSupport Suite για PCs: μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και το χρόνο λειτουργίας με νέες δυνατότητες που εξατομικεύουν και προσαρμόζουν την υποστήριξη ΙΤ

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Forrester Consulting, το 70% των επιχειρήσεων σχεδιάζουν να αυξήσουν τις επενδύσεις τους σε απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό το επόμενο έτος. Με το ProSupport Suite για PCs, οι διαχειριστές IT μπορούν τώρα να προσαρμόσουν και να αυτοματοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζουν τους υπαλλήλους και βελτιστοποιούν τους υπολογιστές. Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν:

  • Προσαρμόσιμα εργαλεία διαχείρισης IT: Το ProSupport Suite for PC είναι η πρώτη υπηρεσία υποστήριξης που παρέχει στους διαχειριστές IT αυτοματοποιημένες δυνατότητες διαχείρισης και ανάπτυξης προσαρμοσμένων καταλόγων ενημερώσεων. Τώρα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν αυτόματα και εξ αποστάσεως το Dell BIOS, τα προγράμματα οδήγησης, το firmware και τις εφαρμογές και να προσαρμόζουν τον τρόπο ομαδοποίησης και διαχείρισης αυτών των ενημερώσεων.
  • Προσαρμοσμένες, εφαρμόσιμες πληροφορίες για τον στόλο υπολογιστών σε ένα μέρος: Για πρώτη φορά, οι διαχειριστές IT μπορούν να δουν την υγεία, την εμπειρία εφαρμογής και τις αξιολογήσεις ασφαλείας για ολόκληρο τον στόλο των υπολογιστών Dell με μια ματιά. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις αξιολογήσεις με την πάροδο του χρόνου για να αποκαλύψουν τις τάσεις απόδοσης και επίσης να αναλάβουν άμεση δράση όταν χρειάζεται, εξ αποστάσεως, αξιοποιώντας προσαρμοσμένες προτάσεις και μετρήσεις χρήσης που παρέχονται από το λογισμικό υποστήριξης υπηρεσιών που τροφοδοτείται από την τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύσσει η Dell Technologies .
  • Προσαρμοσμένες, απομακρυσμένες ροές εργασίας: Χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη μηχανή κανόνων για τον ορισμό και την ενορχήστρωση ροών εργασίας απομακρυσμένης αποκατάστασης σε κλίμακα, οι διαχειριστές IT είναι επίσης σε θέση να προκαθορίζουν ποιος λαμβάνει ενημερώσεις αυτόματα και πώς τυγχάνουν διαχείρισης.
  • Λειτουργίες ProSupport Suite για PCs που είναι διαθέσιμες στους συνεργάτες καναλιών και τους πελάτες τους: Οι συνεργάτες καναλιών μπορούν να αξιοποιήσουν όλο το πεδίο εφαρμογής της υποστήριξης, των εργαλείων και της πύλης που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη εντός της υπηρεσίας ProSupport Suite για PCs. Οι συνεργάτες μπορούν να βλέπουν και να διαχειρίζονται την εμπειρία υποστήριξης για πολλούς οργανισμούς χρησιμοποιώντας το SupportAssist στο TechDirect και έχουν την επιλογή να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία της Dell Technologies για να ξεπερνούν τις προκλήσεις των πελατών κατά περίπτωση ή σε βάση στόλου.

«Ο ρόλος του ΙΤ δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικός. Ενώ η αποστολή παραμένει η ίδια, η διατήρηση όλων των εργαζομένων παραγωγικών και των συστημάτων λειτουργικών – οι λειτουργίες πίσω από αυτήν έχουν γίνει πολύ πιο περίπλοκες, ειδικά με τον όγκο των δεδομένων και των ευκαιριών στo edge να αυξάνεται συνεχώς», δήλωσε ο Doug Schmitt, president of Services, Dell Technologies. «Η προσέγγισή μας στις υπηρεσίες ΙΤ βασίζεται σε ένα καθοδηγούμενο από τεχνητή νοημοσύνη, προσαρμοστικό, συνεχώς ενεργό πλαίσιο, λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές πραγματικότητες και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών. Σε τελική ανάλυση, οι νέες δυνατότητες έχουν να κάνουν με τη βοήθεια των ηγετών ΙΤ να δουν μπροστά και να παραμείνουν μπροστά, παρέχοντας παράλληλα στους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να συνεχίσουν να συνεργάζονται και να καινοτομούν χωρίς διακοπή.»

Επιτείνοντας τις καινοτομίες για το πλέον ασφαλές και ευφυές χαρτοφυλάκιο εμπορικών υπολογιστών με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη

Η ταχεία μετάβαση στην απομακρυσμένη εργασία, η αυξημένη χρήση εφαρμογών cloud και οι νέοι τρόποι αντιμετώπισης των αναγκών παραγωγικότητας των εργαζομένων έχουν δημιουργήσει νέους φορείς απειλής στο endpoint. Κάθε επιχείρηση είναι ένας στόχος ανεξάρτητα από την τοποθεσία, τον κλάδο ή το μέγεθος, καθώς οι απειλές έχουν γίνει όλο και πιο εξελιγμένες και μερικές φορές δύσκολο να εντοπιστούν. Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι το 44% των οργανισμών βίωσαν τουλάχιστον μία επίθεση σε επίπεδο υλικού (hardware) ή BIOS τους τελευταίους 12 μήνες. Για να είναι αποτελεσματική μία στρατηγική ασφάλειας endpoint, πρέπει να λαμβάνει υπόψη ολόκληρη την επιφάνεια επίθεσης, συμπεριλαμβανομένου του hardware και του firmware της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το χαρτοφυλάκιο ασφαλείας Αξιόπιστων Συσκευών Dell (Dell Trusted Devices) συμβάλλει στην προστασία των υπολογιστών Dell σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού και τον κύκλο ζωής της συσκευής. Αυτή η ολοκληρωμένη σειρά λύσεων ασφαλείας πάνω και κάτω από το λειτουργικό σύστημα (OS) αξιοποιούν τη νοημοσύνη και βοηθούν τις επιχειρήσεις να προλαμβάνουν, να εντοπίζουν και να ανταποκρίνονται σε απειλές με βελτιωμένο μέσο όρο χρόνου εντοπισμού (mean-time-to-detect – MTTD) και μέσο όρο χρόνου επίλυσης (mean-time-to-resolution – MTTR) των ζητημάτων.

Η Dell Technologies βασίζεται στην ηγετική της θέση με νέες δυνατότητες ασφάλειας που περιλαμβάνουν:

  • Προηγμένη επαλήθευση ασφαλούς εξαρτήματος για υπολογιστές (Advanced Secure Component Verification for PCs) που επιτρέπει στους πελάτες να επαληθεύουν ότι οι εμπορικοί υπολογιστές και τα βασικά εξαρτήματα της Dell φτάνουν στον πελάτη όπως παραγγέλθηκαν και κατασκευάστηκαν. Η Dell Technologies είναι ο πρώτος κατασκευαστής εμπορικών PCs στον κλάδο με αυτή την εγγενή ικανότητα, επεκτείνοντας τους ελέγχους ασφάλειας και ακεραιότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας.
  • Επαλήθευση Μηχανισμού Διαχείρισης Intel (Intel Management Engine Verification – ΙΜΕ) επαληθεύει το κρίσιμο firmware του συστήματος και ανιχνεύει τυχόν παραβίαση. Η αρχική έκδοση του Intel ME Verification στοχεύει σε διαδικασίες εκκίνησης που είναι κρίσιμες για την ασφάλεια του συστήματος και παρέχει πρόσθετα επίπεδα κάτω από την ασφάλεια του λειτουργικού συστήματος.
  • Ενσωμάτωση πληροφοριών και διαχείρισης συμβάντων ασφάλειας αξιόπιστων συσκευών Dell (Dell Trusted Device Security Information and Event Management (SIEM) Integration) που προσφέρει στους πελάτες πλήρη ορατότητα κρίσιμων συμβάντων ασφαλείας κάτω από το λειτουργικό σύστημα μέσω επιλεγμένων πινάκων εργαλείων SIEM. Επιτρέπει μια ολοκληρωμένη ανάλυση της κατάστασης ασφαλείας του οργανισμού, ενώ τους επιτρέπει να εξάγουν μεγαλύτερη αξία από τις υπάρχουσες επενδύσεις ασφαλείας.
Share.

Comments are closed.