Η Nova «ξανασυστήνεται» με την πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης ΕΟΝ

0

Με την προσδοκία να μεγαλώσει η πίτα της συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και να περιοριστεί η πειρατεία η Nova λανσάρει τη νέα της πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης EON που αναβαθμίζει τεχνικά την παρεχόμενη υπηρεσία της.

Με την ΕΟΝ, όπως είπε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, η Nova «ξανασυστήνεται». Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για την πιο δημοφιλή τηλεοπτική πλατφόρμα στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη με 2 εκατ. συνδρομητές.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα ήταν η Nova. Η Cosmote TV ήρθε στη συνέχεια ωστόσο με τις επενδύσεις που πραγματοποίησε ο ΟΤΕ κέρδισε σημαντικό μερίδιο αγοράς την ώρα που η Nova έγραφε διαρκώς απώλειες, εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων που αντιμετώπιζε επί πολλά έτη η Forthnet (η οποία έχει μετονομαστεί σε Nova).

Η Nova είχε μείνει πίσω και τεχνολογικά ενώ αντίθετα η Cosmote TV εξελίχθηκε σε σύγχρονη πλατφόρμα, όπως συμβαίνει τώρα και με τη Nova.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιόπουλο βασικός στόχος είναι να κερδηθούν οι μη νόμιμοι πελάτες (έχει διατυπώσει την εκτίμηση ότι υπάρχουν 400 χιλ. πειρατικές συνδέσεις) καθώς όπως είπε η πλατφόρμα EON διατίθεται σε διαφανή, απλά, κατανοητά προγράμματα, διευκολύνοντας τους πελάτες να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες τους, τα ενδιαφέροντα τους και τα χρήματα που θέλουν να διαθέσουν.

Ξεκινώντας με ένα βασικό πρόγραμμα στα 10 ευρώ τα προγράμματα EON περιλαμβάνουν το EON+ με premium περιεχόμενο και σούπερ γρήγορο Fiber internet με 30 ευρώ. Για τους λάτρεις των σπορ, υπάρχουν δύο διαθέσιμα προγράμματα: το EON+ στα 23 ευρώ και EON+ Fiber 100 στα 43 ευρώ.

Παράλληλα, οι υφιστάμενοι συνδρομητές τηλεόρασης της Nova μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το EON από τώρα, καθώς περιλαμβάνεται στα προγράμματα τους μέσω της εφαρμογής EON app ή μέσω της ιστοσελίδας eon.tv

Ο συνδρομητής της Nova θα έχει διαθέσιμο το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει σε όλες τις συσκευές του, Smartphones, Tablets, Laptops και Smart TV (οπουδήποτε έχει σύνδεση internet) καθώς και τη δυνατότητα του Catchup TV (παρακολούθηση περιεχομένου έως και 7 μέρες μετά την μετάδοσή του).


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Comments are closed.