Συνεργασία BestPrice.gr και Stoferno.gr

0

Νέα στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν το BestPrice.gr και το Stoferno.gr, με στόχο να προσφέρουν καινοτόμες υπηρεσίες αυθημερόν παράδοσης στα συνεργαζόμενα καταστήματα του BestPrice.gr και κατ’ επέκταση στους e-καταναλωτές στην Ελλάδα.

Η συνεργασία των δύο εταιριών έρχεται να δώσει λύση στις αυξημένες ανάγκες του έλληνα e-καταναλωτή και εμπόρου για άμεση παράδοση των παραγγελιών, προσφέροντας υπηρεσίες αυθημερόν παράδοσης ή/και εγγυημένης παράδοσης την επόμενη ημέρα, για τα 3.000 ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στο BestPrice.gr. Τα ενεργά ηλεκτρονικά καταστήματα στο BestPrice.gr θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν αποκλειστική χρήση της προνομιακής προσφοράς από 1η Σεπτεμβρίου.

Το Stoferno.gr είναι μια premium υπηρεσία courier που προσφέρει εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης του δέματος σε 2ωρα χρονικά διαστήματα, real-time tracking του διανομέα στο χάρτη, δυναμικές δυνατότητες αναδρομολόγησης των δεμάτων ώστε να φτάσει το δέμα στον παραλήπτη έγκαιρα καθώς και real-time chat με εκπρόσωπο της εταιρείας για οτιδήποτε χρειαστεί ο παραλήπτης και ο αποστολέας σε επίπεδο υποστήριξης.

Μέσω της συνεργασίας με το BestPrice.gr, που αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα με 3.000 συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα, φιλοδοξεί να εδραιώσει στην Ελλάδα τον όρο “Express/Prime Delivery Services” στο πρότυπο δημοφιλών αντίστοιχων υπηρεσιών του εξωτερικού.

Είναι μεγάλη μας τιμή που συνεργαζόμαστε με το BestPrice.gr με κοινό στόχο, να προσφέρουμε premium υπηρεσίες courier διανομής στα eshop που συμμετέχουν στην Πλατφόρμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ecommerce της Ελλάδας που υλοποιείται μια τέτοια συνεργασία και χαιρόμαστε πάρα πολύ που πρωτοπορούμε μαζί με το BestPrice.gr σε αυτό”, ανέφερε ο CEO του Stoferno.gr, Δημήτρης Λυκούρης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, CEO της The Best Company δήλωσε “Είμαστε χαρούμενοι που μέσω της συνεργασίας με την stoferno.gr έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας μια λύση premium παράδοσης σε προνομιακή τιμή. Η υπηρεσία αυτή εκτιμούμε ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο στην αγορά του ecommerce στην Ελλάδα, λειτουργώντας ενθαρρυντικά στους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για άμεση παράδοση

Το Stoferno.gr εξασφάλισε πριν από μερικούς μήνες στρατηγική χρηματοδότηση από τη Lamda Development με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα των ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. Χάρη στην in-house ανάπτυξη του λογισμικού της, έχει καταφέρει να προσφέρει μια ποιοτική υπηρεσία στους καταναλωτές της αγοράς.

Εάν έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλεις να επωφεληθείς της προβολής στο BestPrice.gr καθώς και της συνεργασίας με το stoferno.gr, δεν έχεις πάρα να συμπληρώσεις τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρεις εδώ https://merchants.bestprice.gr/


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.