Στην CPI A.E. ανατέθηκε η υλοποίηση του έργου για την προμήθεια εκτυπωτικού εξοπλισμού στην Ελληνική Αστυνομία, μετά από την διενέργεια διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, το έργο περιλάμβανε την προμήθεια 250 τεμαχίων, Α3, μονόχρωμων πολυμηχανημάτων Toshiba, συνολικής αξίας 473χιλ. ευρώ, η παράδοση των οποίων ολοκληρώθηκε εντός χρονικού προγραμματισμού με 3 τμηματικές παραδόσεις στις κεντρικές αποθήκες της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι συσκευές απεστάλησαν από εκεί, πανελλαδικά, σε όσες Αστυνομικές Διευθύνσεις είχαν ανάγκη τον εξοπλισμό. Πριν την παράδοση των μηχανημάτων, πραγματοποιήθηκε τεχνική εκπαίδευση για τον τρόπο εγκατάστασης και τις λειτουργίες της συσκευής, από το εξειδικευμένο προσωπικό της CPI σε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Πληροφορικής της Αστυνομίας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.