Πέρασε, όπως φαίνεται, ο καιρός που τα αποθεματικά της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) παρέμεναν στον τραπεζικό της λογαριασμό γιατί δεν συμφωνούσαν για την κατανομή τους οι αρμόδιοι υπουργοί.

Σύμφωνα με απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, αποδίδονται στον κρατικό προϋπολογισμό:

Ποσό 3,149 εκατ. ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στο αδιάθετο αποθεματικό της οικονομικής διαχείρισης της ΕΕΤΤ έτους 2018.

Ποσό 34,870 εκατ. ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στο 80% του θετικού οικονομικού αποτελέσματος της ΕΕΤΤ έτους 2019.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Comments are closed.