Νέο επιχειρησιακό σχέδιο και αναδιοργάνωση επί τάπητος στη Forthnet

0

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη Forthnet από την 1η Απριλίου με την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία να βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης και κατάρτισης νέου Επιχειρησιακού Σχεδίου.

Τα στελέχη των United Group και Forthnet συνεργάζονται στενά, ενώ την πορεία των θεμάτων παρακολουθεί από κοντά ο Νίκος Σταθόπουλος, πρόεδρος της Forthnet όπως και Managing Partner, πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Επιτροπής της διεθνούς εταιρείας επενδυτικών κεφαλαίων με έδρα το Λονδίνο, BC Partners, η οποία ελέγχει την United.

Ο κ. Σταθόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα και πραγματοποίησε συναντήσεις τόσο με στελέχη της Forthnet, όσο και με τον κ. Γεωργιόπουλο.

Η νέα Forthnet, όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, θα δώσει έμφαση στη συνδρομητική της πλατφόρμα, Nova, ενισχύοντας τα δίκτυα διανομής και βελτιώνοντας την προώθηση των υπηρεσιών της, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και νέα εμπορική πολιτική.

Σχετικά με την είσοδό της στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος όλα είναι ανοιχτά καθώς για να ξεκινήσει χρειάζεται να συνάψει νέα εμπορική συμφωνία με την Vodafone. Η κινητή πάντως δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα της United.

Παράλληλα συνεχίζονται οι τυπικές διαδικασίες για την έξοδο της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας από το Χρηματιστήριο και την απόκτηση του 100% των μετοχών της από την United Group.

Share.

Comments are closed.