Η Canon Ελλάδας ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Country Director & Area Manager B2C από τον κο Φώτη Ρέλλια, από την 1η Φεβρουαρίου 2021.

O κος Ρέλλιας αποτελεί ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία της τοπικής και διεθνούς αγοράς, ειδικά στον κλάδο των ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων και των λύσεων ψηφιακής απεικόνισης.

Ο κ. Ρέλλιας διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, της στρατηγικής Μάρκετινγκ, της διαχείρισης Πωλήσεων, της ανάλυσης αγορών, αλλά και του Business-to-Business (B2B) με πλούσια προϋπηρεσία στον κλάδο, ενώ κατέχει τίτλο MSc στο Marketing Management από το Πανεπιστήμιο του Surrey.

Πριν την ανάληψη των καθηκόντων του ως Country Director, o κος Ρέλλιας είχε ήδη προσληφθεί στην Canon, από τον Σεπτέμβριο του 2020, στη θέση του Country/Area Manager B2C για την Ελλάδα, υποστηρίζοντας ήδη το στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας μεταξύ των τοπικών επιχειρησιακών μονάδων και των καναλιών διάθεσης των προϊόντων της εταιρείας, ενώ με τη νέα του ιδιότητα επεκτείνει τον κύκλο των αρμοδιοτήτων του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του brand της Canon στη χώρα μας και την εκπλήρωση των στρατηγικών και οικονομικών στόχων της.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.