Η Specisoft έχει καταθέσει πρόταση από κοινού  με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και άλλες εταιρείες στην Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας, για την ίδρυση και λειτουργία  κέντρου Ικανοτήτων με την επωνυμία ‘’Smart Agro Hub’’, που θα αποτελεί ένα κέντρο ικανοτήτων, εξειδίκευσης και καινοτομίας στην ευφυή γεωργία και τις νέες τεχνολογίες, βάσει της προκήρυξης της δράσης.

Ως γνωστόν, οι στόχοι της δράσης από πλευράς της ΓΓΕΚ, μεταξύ άλλων, είναι η προώθηση της καινοτομίας στην εγχώρια επιχειρηματικότητα, η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειρογνωμοσύνης και η δημιουργία δικτύων συνεργασίας με τις επιχειρήσεις, ο προσανατολισμός των επιχειρήσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, και η ανάπτυξη εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας καθώς και η κατάρτιση επιχειρήσεων για την απόκτηση δεξιοτήτων στον κλάδο της βιομηχανίας με έμφαση σε τεχνολογίες της 4ης βιομηχανικής επανάστασης κ.α.

Με τη δημιουργία του κέντρου ικανοτήτων στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών και στον αγροτικό τομέα θα δοθεί έμφαση μέσω της επιχειρηματικότητας, της προώθησης προϊόντων και της εκπαίδευσης σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως της ευφυούς γεωργίας, της εξοικονόμησης ενέργειας, της γεωργίας σε ελεγχόμενες συνθήκες, της ιχνηλασιμότητας κ.α. Τα παραπάνω πεδία αποτελούν τομείς ενδιαφέροντος για τη Specisoft, η οποία σταθερά επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

Με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει και με το βλέμμα της στραμμένο στις εξελίξεις, η εταιρία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού, Specisoft, ευελπιστεί να συνεισφέρει στο πολύτιμο έργο του κέντρου ικανοτήτων που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη καινοτομιών και νέων τεχνολογιών.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.