Στέφανος Θεοχαρόπουλος και Θανάσης Στράτος επικεφαλής των νέων θυγατρικών στον ΟΤΕ

0

Ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος αναλαμβάνει τη διοίκηση της Cosmote Technical Services (CTS) ενώ ο Θανάσης Στράτος διατηρεί τη διοίκηση της Cosmote e-Value και της Γερμανός. Και οι δύο διατηρούν τις θέσεις τους στο management board ως Chief Officer Τεχνολογίας & Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ και Chief Customer Operations Officer Ομίλου OTE, αντίστοιχα.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε στο προσωπικό του ΟΤΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Μιχάλης Τζαμάζ.

Ο κ. Τσαμάζ έκανε λόγο για μια «νέα εποχή» στον ΟΤΕ και για «μία σημαντική στιγμή στην ιστορία της εταιρείας», η οποία «σηματοδοτεί την αρχή της λειτουργίας μας με μια νέα φιλοσοφία. Ως ένας δυνατός και ευέλικτος όμιλος εταιρειών. Ένας όμιλος, όπου οι εταιρείες ειδικού σκοπού λειτουργούν αυτόνομα με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη και παράλληλα συνεργάζονται προσθέτοντας αξία η μία στην άλλη».

Όπως σημείωσε «στόχος μας είναι να ενισχύσουμε και να αναπτύξουμε τους τρεις αυτούς κλάδους (εξυπηρέτηση πελατών, τεχνικές υπηρεσίες πεδίου και καταστήματα) που είναι το πρόσωπο της εταιρείας μας στον πελάτη».

Ο επικεφαλής του ΟΤΕ ενημέρωσε επίσης ότι παράλληλα υλοποιούνται οι αυξήσεις στους χαμηλόμισθους της πρώτης γραμμής. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει και οι δικαιούχοι λαμβάνουν σχετική ατομική ενημέρωση, που θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα στις θυγατρικές εταιρείες.

Share.

Comments are closed.