Σε μια χρονιά που επιβεβαίωσε ότι η ανάγκη για αλληλεγγύη και συντροφικότητα είναι πιο έντονη από ποτέ, το Vodafone TV αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις ταινιών για έναν ολόκληρο μήνα, προκειμένου να διευκολύνει την πρόσβαση παιδιών και ηλικιωμένων σε τεχνολογικό εξοπλισμό.

Έτσι, για το διάστημα από τις 22 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 21 Ιανουαρίου 2021, όποιος συνδρομητής της υπηρεσίας Vodafone TV ενοικιάσει οποιαδήποτε ταινία μέσα από τον αποκωδικοποιητή – όλες οι ταινίες βρίσκονται συγκεντρωμένες στην ειδική On Demand κατηγορία ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΔΕΣΜΟ -, θα συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών σε τεχνολογικό εξοπλισμό, για συνανθρώπους μας που ζουν σε δομές φιλοξενίας.

Η ενέργεια υλοποιείται σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες πρόσβασης στην τηλεκπαίδευση, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία πάνω από 500 παιδιών και ηλικιωμένων που διαβιούν σε δομές φιλοξενίας των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα.

Ο «Δεσμός» συνεργάζεται στενά με πάνω από 800 φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το έργο τους και αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες στο κομμάτι της Κοινωνικής πρόνοιας, της υγείας, της αντιμετώπισης και της αποκατάστασης κρίσεων.

Το Vodafone TV ενθαρρύνει τους συνδρομητές της υπηρεσίας να κάνουν αυτή τη συμβολική κίνηση στηρίζοντας τους συμπολίτες μας. Πληροφορίες για το διαθέσιμο περιεχόμενο, αλλά και τις δυνατότητες θέασης του Vodafone TV, μπορείτε να βρείτε στο www.vodafone.gr/tv


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.