Έκτακτη γενική συνέλευση 11 Δεκεμβρίου στη Forthnet για αλλαγή διοίκησης

0

Με θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και επιτροπής ελέγχου προγραμματίστηκε για τις 11 Δεκεμβρίου έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Forthnet.

Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, έπειτα από την απόκτηση του μετοχικού ελέγχου της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας από την θυγατρική της BC Partners, NewCo United Group Hellas, η οποία πλέον κατέχει ποσοστό στη Forthnet 84,60% και πρόκειται άμεσα να προχωρήσει σε δημόσια προσφορά για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η αλλαγή στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα είναι ολοκληρωτική και με ενδιαφέρον αναμένεται ποιος θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, εφόσον, αποχωρήσει ο Πάνος Παπαδόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των γραφείων της εταιρείας στην Κάντζα Παλλήνης. Η σημερινή διοίκηση επί σειρά ετών προτιμούσε να πραγματοποιεί τις γενικές συνελεύσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης έδρα της Forthnet και συγκεκριμένα στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης.

Share.

Comments are closed.