Όλες οι επιλογές νέων και υφιστάμενων συνδρομητών Cosmote TV για τη streaming υπηρεσία

0

Προσωποποιημένη εμπειρία θέασης φέρνει η νέα streaming υπηρεσία της Cosmote TV που συνδυάζει το live πρόγραμμα καναλιών με το on demand περιεχόμενο. Με τη νέα υπηρεσία οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε όλο το premium περιεχόμενο της Cosmote TV, μέσα από τηλεοράσεις, smartphones, tablets, laptops και PC: 70 κανάλια, από τα οποία 16 κανάλια παραγωγής Cosmote TV (SPORT, CINEMA & HISTORY), αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές και εκπομπές.

Η νέα Cosmote TV παρέχει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη θέαση περιεχομένου σε έως δύο συσκευές. Είναι προσβάσιμη μέσα από Wi-Fi Android TV Box (με εύκολη εγκατάσταση χωρίς κεραία & καλώδια), μέσα από app για φορητές συσκευές (tablets, smartphones) & browser για PC / laptops, ενώ πλέον διατίθεται και ως εφαρμογή για Samsung Smart TVs. Σύντομα, θα ακολουθήσουν κι άλλες τηλεοράσεις, όπως LG, Sony, κ.ά.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα για download περιεχομένου σε φορητές συσκευές, ώστε ο χρήστης να μπορεί να παρακολουθήσει το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει όπου και αν είναι, ακόμη και offline. H δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη – ανάλογα με το πακέτο συνδρομής – για πάνω από 4.000 τίτλους ταινιών, σειρών και εκπομπών μέσα από το δωρεάν on demand περιεχόμενο ή την υπηρεσία ενοικίασης ταινιών, Movies Club.

Οι επιλογές των συνδρομητών

Όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει τη νέα Cosmote TV (χωρίς να έχει μέχρι τώρα καμιά υπηρεσία της τηλεοπτικής πλατφόρμας) μπορεί να το κάνει α) με προνομιακή τιμή πακέτου μέσα από προγράμματα Cosmote Double Play με TV β) μέσα από τα διαθέσιμα πακέτα συμβολαίου Cosmote TV (Entry Pack, Full Pack, Sports Pack, Cinema Pack) και γ) χωρίς καμία δέσμευση με τα ευέλικτα Mini Packs (πχ Cinema, Sports, Documentaries κ.ά.), που διατίθενται μεμονωμένα ή συνδυαστικά, με πληρωμή ανά μήνα.

Για πιο παραδοσιακούς χρήστες, παραμένει η επιλογή μέσω δορυφόρου (με κεραία και αποκωδικοποιητή).

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές εντός των επομένων μηνών θα μπορούν να μεταβούν στο νέο περιβάλλον θέασης της Cosmote TV, μέσα από τις φορητές τους συσκευές (smartphones, tablets) αλλά και τις smart τηλεοράσεις (πχ Samsung) που υποστηρίζουν την εφαρμογή της Cosmote TV. Η εφαρμογή του Cosmote TV GO, που αυτή τη στιγμή τους δίνει πρόσβαση στο περιεχόμενο της υπηρεσίας μέσω φορητών συσκευών θα καταργηθεί και θα αντικατασταθεί αυτόματα από τη νέα εφαρμογή.

Επίσης, όσοι συνδρομητές βγαίνουν εκτός δέσμευσης, θα μπορούν -εφόσον το επιλέξουν – να ζητήσουν την αντικατάσταση της Cosmote TV μέσω δορυφόρου ή μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης με την νέα streaming υπηρεσία παίρνοντας νέο WiFi Android TV Box, εντελώς δωρεάν.

Προσωποποιημένες προτάσεις περιεχομένου μέσω artificial intelligence

Με τη χρήση artificial intelligence, η streaming υπηρεσία της Cosmote TV κάνει προτάσεις στους χρήστες, με βάση τις προτιμήσεις και τις συνήθειες θέασης που έχουν. Έτσι, τους βοηθά να βρουν εύκολα και άμεσα το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει.

Επίσης, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μέσω της streaming υπηρεσίας, παρέχεται 4K περιεχόμενο, μέσα από το κανάλι Cosmote SPORT 4K, που φιλοξενεί επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα.

Η υπηρεσία διαθέτει απλό για τον χρήστη μενού και περιβάλλον πλοήγησης, προσαρμοσμένο στο μέγεθος κάθε οθόνης και στις ιδιαιτερότητες κάθε συσκευής, καθώς και πιο εύκολο τρόπο εύρεσης του περιεχομένου.

Για την πρόσβαση στο περιεχόμενο, οι συνδρομητές, μπορούν να δημιουργήσουν έως πέντε ξεχωριστά προφίλ. Με τη δημιουργία παιδικού προφίλ ανοίγει ένα πιο φιλικό και απλοποιημένο μενού, που διαθέτει υπηρεσία γονικού ελέγχου, ώστε ο γονέας/κηδεμόνας να μπορεί να θέσει περιορισμούς ως προς τη θέαση του περιεχομένου.

Share.

Comments are closed.