Νέα διεθνής αναβάθμιση για την Κατερίνα Μάνου του ομίλου IWG

0

H Κατερίνα Μάνου, μέχρι πρότινος Γενική Διευθύντρια της IWG Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας αναβαθμίζεται αναλαμβάνοντας επιπλέον το ρόλο της Αντιπροέδρου Πωλήσεων ολόκληρης της Μέσης Ανατολής, Πολωνίας, Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας και Τσεχίας.

Η Κατερίνα Μάνου ως υπεύθυνη Ελλάδας ανέπτυξε το δίκτυο της IWG στην Ελλάδα από ένα κέντρο σε έξι σημεία στην Αθήνα μέσω δύο brands (Regus & Spaces), με περισσότερα σημεία να έπονται σύντομα, και κατέστησε τις δραστηριότητες της IWG στην Ελλάδα από ζημιογόνες σε κερδοφόρες. Η Κατερίνα Μάνου ανέλαβε την γενική διεύθυνση της IWG έπειτα από μια πορεία ετών σε θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές, ενώ στην εταιρεία έχει «τρέξει» χώρες σε ολόκληρη τη ΝA Ευρώπη και την Τουρκία.

Σχετικά με τη νέα αναβαθμισμένη θέση της, η Κατερίνα Μάνου δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που αναλαμβάνω αυτή τη νέα πρόκληση καθώς θα μου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξω τη Μέση Ανατολή, μετά τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Τουρκία, ενώ παράλληλα θα συνεχίσω τις δράσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της Ελλάδας. Η IWG είναι η κορυφαία εταιρεία στο αντικείμενο της και είναι πρωτοπόρος όσον αφορά τη διαμόρφωση των διεθνών τάσεων, με στόχο πάντα να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικότερα στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας».

Share.

Comments are closed.