Η ΠΟΞ προχωρά στην δημιουργία της έκδοσης των Ελλήνων Ξενοδόχων

0

Με την συμπλήρωση των 70 χρόνων της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων έχει τη χαρά να ανακοινώνει τη δημιουργία του Hotelier Magazine, της επίσημης έκδοσης  του περιοδικού των Ελλήνων Ξενοδόχων. Η δυναμική του Ξενοδοχειακού κλάδου τα τελευταία χρόνια επιβάλλει την οργάνωση της ΠΟΞ σε πολλαπλά επίπεδα με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των μελών μας αλλά και του συνόλου της αγοράς.

Η έκδοση θα αποτελείται από 4 εκδόσεις τον χρόνο και θα έχει συνολικό τιράζ (αντίτυπα) 20.000 τεμ.

Θα καλύπτει όλες τις χρονικές περιόδους και η ύλη της θα περιέχει, κλαδικά νέα, τις θέσεις της ΠΟΞ αλλά και ειδικά θεματικά αφιερώματα που ενδιαφέρουν τον Έλληνα ξενοδόχο και τα στελέχη των ξενοδοχείων.

Η έκδοση θα προσφέρεται και σε ηλεκτρονική έκδοση ενώ θα αποστέλλεται στο σύνολο των στελεχών του ξενοδοχειακού δυναμικού της χώρας.

Ανάδοχος της έκδοσης είναι η εταιρία Smart Press με 20ετή εμπειρία και ηγετική θέση στον τομέα έντυπων και ηλεκτρονικών εκδόσεων, καθώς και στη διοργάνωση συνεδρίων,.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΞ κος Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε σχετικά:

Με την έκδοσή μας καλύπτουμε μια διαρκή ανάγκη των μελών μας αλλά και γενικότερα του Ξενοδοχειακού κλάδου για την καλύτερη ενημέρωσή του. Φιλοδοξούμε η έκδοσή μας να βρίσκεται στο γραφείο κάθε Έλληνα Ξενοδόχου, αλλά και των στελεχών των ξενοδοχείων και να αποτελεί το συνδετικό κρίκο της επιχειρηματικότητας με τους Ξενοδόχους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Smart Press κος Κωνσταντίνος Νόστης δήλωσε σχετικά:

Η στρατηγική συνεργασία μας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι οι Έλληνες Ξενοδόχοι επενδύουν στην οργάνωση του κλάδου τους. Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας και πεπεισμένοι ότι η έκδοση θα αποτελεί το σημείο αναφοράς των Ελλήνων ξενοδόχων.

Share.

Comments are closed.