Οι εκτυπωτές της Epson κερδίζουν το πρώτο τους βραβείο “Red Dot: Best of the Best”

0

Η Epsin κέρδισε το πρώτο της βραβείο ‘’Red Dot: Best of the Best’’ για τους μεγάλου φορμά εκτυπωτές της, στην κατηγορία Product Design (Red Dot Award: Product Design 2019). Επιπλέον, πέντε inkjet εκτυπωτές, ένας σαρωτής και ένας βιντεοπροβολέας απέσπασαν Βραβεία Red Dot. Αυτό το έτος σηματοδοτεί την τρίτη συνεχή χρονιά που τα προϊόντα της Epson έχουν διακριθεί στα Red Dot Awards.

Ο θεσμός Red Dot Design Award ξεκίνησε το 1955 στη Γερμανία και διοργανώνεται από το σχεδιαστικό κέντρο Design Zentrum Nordrhein Westfalen, ενώ αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο ως ένα από τα πιο διάσημα βραβεία στον τομέα του σχεδιασμού. Μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων αξιολογεί τα προϊόντα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία δύο χρόνια και επιλέγει τα καλύτερα σχέδια βάσει εννέα κριτηρίων, ανάμεσα στα οποία ο βαθμός καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η εργονομία, η οικολογική συμβατότητα και η ανθεκτικότητα.

Ο κος Manabu Kawahara, Γενικός Διευθυντής του τμήματος P Design που ανήκει στον κλάδο λειτουργίας των εκτυπωτικών λύσεων και εφαρμογών της Epson (Epson’s Printing Solutions Operations Division), δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Αυτό το βραβείο είναι το αποτέλεσμα μιας πραγματικά ομαδικής προσπάθειας για την επίτευξη ενός αξιόλογου προϊόντος που υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών. Προχωρώντας, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας σχέδια που τους ικανοποιούν».

Share.

Comments are closed.