Πλήρες το χαρτοφυλάκιο λύσεων της Lenovo για τις προκλήσεις του IoT

0

Η εποχή του Internet των Πραγμάτων που βρίσκεται ante portas, πρόκειται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων. Με την διασύνδεση των πάντων, οι επιχειρήσεις θα μπορούν να βελτιστοποιούν την αποτελεσματικότητα τους, να αυξάνουν τις επιδόσεις τους, να μετριάζουν τους κινδύνους και να προσφέρουν στους πελάτες τους νέες, καινοτόμες υπηρεσίες.

Η Lenovo, με τη δυναμική που της προσδίδει το πέμπτο συνεχόμενο οικονομικό τρίμηνο αυξημένης κερδοφορίας, συνεχίζει σταθερά τις επενδύσεις σε λύσεις που υποστηρίζουν το IoT και τις τεχνολογίες αιχμής, δημιουργώντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων και εφαρμογών, το οποίο παρουσιάζει αυτές τις ημέρες στο MWC19.

Σήμερα, περίπου το 10% των δεδομένων που παράγονται από επιχειρήσεις δημιουργούνται και επεξεργάζονται εκτός του παραδοσιακού Data Center. Το ποσοστό αυτό, όμως, προβλέπεται να ανέλθει στο 70% με 75% ως το 2022, προκαλώντας αυξημένη ανησυχία για την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων.

Για την επιτυχή αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προκλήσεων στην εποχή του 5G, του IoT και της Επαυξημένης Νοημοσύνης, αλλά και για την εν γένει παρουσία της Lenovo στο MWC19, μας μίλησε ο Chris Cooper, General Manager, Data Center Group της Lenovo.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.