Απογειώστε την επιχείρηση σας με τη «σφραγίδα» της εγγύησης Epson

0

«Ξεκλειδώστε» όλες τις δυνατότητες στην εκτύπωση φωτογραφιών με ταχύτητα, ποιότητα και αξιοπιστία, εξοπλίζοντας σήμερα την επιχείρηση σας με φωτογραφικούς εκτυπωτές της Epson και απολαύστε 3 χρόνια εγγύησης.

Αγαπάτε τη φωτογραφία και ονειρεύεστε να ξεκινήσετε τη δική σας φωτογραφική επιχείρηση ή έχετε ήδη φωτογραφική επιχείρηση και ονειρεύεστε να την εξελίξετε; Έφτασε η ώρα να κάνετε τα σχέδιά σας πράξη!

Η Epson, ανακοίνωσε την ανανέωση του προγράμματος επέκτασης εγγύησης για 3 ολόκληρα έτη για αγορές επιλεγμένων μοντέλων από τους μοναδικούς φωτογραφικούς της εκτυπωτές μεγάλου φορμά της σειράς SureColor SCP και SureColor SC-T, καθώς και με την αγορά του εξειδικευμένου, εμπορικού εκτυπωτή φωτογραφιών SureLab SL-D700. H καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας που προσφέρει επαναστατικές λύσεις εκτύπωσης για τους επαγγελματίες, οι οποίοι δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο πέρα από εντυπωσιακή ποιότητα και εξαιρετικό φινίρισμα στην εκτύπωση φωτογραφιών,

Μπροστά από τις εξελίξεις και σύμφωνα με το νέο ρεύμα στο χώρο της φωτογραφίας, ηEpson σάς προσφέρει εξοπλισμό για να ξενοιάσετε και να μπορείτε άφοβα να υποσχεθείτε άμεση και ποιοτική εκτύπωση για κάθε μορφή inhouse εκτύπωσης φωτογραφίας και έργων τέχνης σε μέγεθος από Α3 έως και 64΄΄.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε ολόκληρο τον εξοπλισμό του φωτογραφείου σας, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και εγγύηση διαρκείας, στην καλύτερη τιμή, αφού στο ανανεωμένο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης για 3 χρόνια συμμετέχουν οι περισσότεροι από τους κορυφαίους φωτογραφικούς εκτυπωτές της σειράς SureColor SC-P και SureColor SC-T. Στη σειρά αυτή εντάσσονται φωτογραφικοί εκτυπωτές μεγάλου φορμά που έχουν σχεδιαστεί, με σκοπό να προσφέρουν ποιοτικά αποτελέσματα, με απόλυτη λεπτομέρεια και ευκρίνεια, χάρη στη προηγμένη και καινοτόμα τεχνολογία της Epson, ενώ ανήκουν ανάμεσα στους ταχύτερους εκτυπωτές στην κατηγορία τους.

Επιπλέον, ο εκτυπωτής φωτογραφιών SureLab SL-D700, ένα εξειδικευμένο μοντέλο, θα συμπληρώσει τον εξοπλισμό σας, επιτρέποντας σας να επεκτείνετε τις δυνατότητες της επιχείρησης σας. Ο SureLab SL-D700 είναι ο πρώτος compact, εξάχρωμος εκτυπωτής φωτογραφιών της Epson με τεχνολογία inkjet, διαθέτει κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo και τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας για καθαρά και ζωντανά αποτελέσματα.

Για τα μοντέλα της σειράς SureColor SC-P και της σειράς SureColor SC-T, η προσφορά ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαρτίου, συμπληρώνοντας απλά τη φόρμα επέκτασης, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, σε διάστημα 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος. Αντίστοιχα για τον SureLab SL-D700, αποκτήστε πρόσθετη εγγύηση Epson CoverPlus, δηλώνοντας το προϊόν σας, στη διεύθυνση www.epson.eu/warranty, Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε με το νέο σας επαγγελματικό εκτυπωτή, όχι μόνο εξαιρετικής ποιότητας εκτυπώσεις φωτογραφιών και έργων τέχνης, με ταχύτητα και ακρίβεια, αλλά και να νιώθετε ασφάλεια, γνωρίζοντας πως η εγγύηση της Epson σας παρέχει τη σιγουριά που αναζητούσατε.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Epson εδώ, ώστε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις απόκτησης της επέκτασης εγγύησης, καθώς και για τα συγκεκριμένα μοντέλα που συμμετέχουν στην ενέργεια.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.