Η Vodafone χαρακτηρίζεται από την Gartner ως ένας διεθνής ηγέτης στην έρευνα Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide για πέμπτη συνεχή χρονιά. Η εταιρεία καταλαμβάνει την υψηλότερη θέση αναφορικά με την ικανότητα εκτέλεσης και την πληρότητα του οράματός της στην κατηγορία των Leaders, με βάση τη μεθοδολογία του Magic Quadrant.

«Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη κατάταξη της Vodafone από την Gartner για πέμπτη συνεχή χρονιά συνιστά αναγνώριση της εξαιρετικής μας προόδου στο IoT, καθώς και της ισχυρής μας θέσης στην αγορά ως ενός ηγέτη σκέψης και καινοτομίας», δήλωσε ο διευθυντής IoT του ομίλου Vodafone, κ. Stefano Gastaut. «Πιστεύουμε ότι η συνεχής ανάπτυξη των δυνατοτήτων μας στο ΙοΤ και η επέκτασή μας σε νέες τεχνολογίες, όπως το NB-IoT, εξασφαλίζουν ότι περισσότεροι πελάτες μας θα είναι σε θέση να αποκομίζουν το μέγιστο όφελος από το Internet of Things»

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο Βαρόμετρο για το IoT της Vodafone, τα έργα του ΙοΤ διευρύνονται όλο και περισσότερο, καθώς ο αριθμός των έργων μεγάλης κλίμακας διπλασιάστηκε τον τελευταίο χρόνο και το 61% του συνόλου των εταιρειών συμμερίζεται την άποψη ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι αδύνατος χωρίς το ΙοΤ.

«Το τοπίο του Internet of Things καθίσταται όλο και πιο ανταγωνιστικό και είμαστε στην ευχάριστη θέση να διατηρούμε τη θέση μας ως ηγέτη σε αυτή την έρευνα. Το IoT μεταμορφώνει ήδη ζωές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Ως ηγέτες σε αυτόν τον τομέα, είμαστε ενθουσιασμένοι από την προοπτική να συνοδεύσουμε τους πελάτες μας προς ένα ακόμα πιο συναρπαστικό μέλλον. Σύμφωνα με την έκθεση του Βαρόμετρο για το IoT, το 79% όσων έχουν το υιοθετήσει, δηλώνει ότι το ΙοΤ θα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε ολόκληρη την οικονομία κατά την επόμενη τετραετία» πρόσθεσε ο κ. Gastaut.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.