Αlgosystems: βραβεία Cisco “Architectural Excellence Security Partner of the Year” και “Marketing Acceleration Partner of the Year”

0

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο Ekali Club αφιερωμένη στους συνεργάτες της, η Cisco ανακοίνωσε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, διπλή τιμητική διάκριση προς την Algosystems, αυτή του Architectural Excellence Security Partner of the Year αλλά και του Marketing Acceleration Partner of the Year” .

Το βραβείο “Architectural Excellence Security Partner of the Year” που απονεμήθηκε στην Algosystems, αντιπροσωπεύει την αναγνώριση της Cisco για την επίδοση της Algosystems στην τεχνολογική αρχιτεκτονική του Security ενώ το βραβείο “Μarketing Acceleration Partner of the Yearεπιβραβεύει την καινοτομία σε ενέργειες marketing και leads conversion.

Για μία ακόμα χρονιά η Algosystems, Cisco Gold Partner, τιμήθηκε από τη Cisco με σημαντικές διακρίσεις που προκύπτουν από την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών για σχεδόν 3 δεκαετίες. Eπίσης, τα 2 βραβεία έρχονται να επιστεγάσουν την στρατηγική επένδυση που έχει κάνει η εταιρία τόσο στο Cyber Security όσο και την εξωστρέφεια, με απτά αποτελέσματα.

Share.

Comments are closed.