Η Epson παρουσιάζει το νέο επαναστατικό εκτυπωτή EcoTank L1110

0

Η Epson, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου εκτυπωτή EcoTank L1110, με μικρό και συμπαγή σχεδιασμό, ο οποίος έρχεται για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες και των πιο δραστήριων οικιακών χρηστών.

Ο εκτυπωτής EcoTank L1110, τεχνολογίας inkjet, παρέχει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αξεπέραστη οικονομία, χάρη στην τεχνολογία δοχείων μελανιών μεγάλης χωρητικότητας. Επιπλέον, με τα νέα φιαλίδια μελανιών, τα οποία είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να ελαχιστοποιούν τις διαρροές κατά την αναπλήρωση, ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος διαρροής ή αναπλήρωσης λάθος δοχείου, κατά το γέμισμα των μελανιών. Η νέα γενιά εκτυπωτών EcoTank της Epson διαθέτει ενσωματωμένα δοχεία μελανιών στο μπροστινό τμήμα της συσκευής, για εκτύπωση χωρίς φύσιγγες μελανιών, με σκοπό όχι μόνο να εξασφαλίσει κομψό σχεδιασμό και μικρό μέγεθος, αλλά και για να προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να ελέγχει άμεσα τη στάθμη των μελανιών.

Ο EcoTank L1110 θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα έως και 90%, αφού με τη συσκευασία αγοράς θα αποκτήσετε μελάνια που επαρκούν για τρία ολόκληρα χρόνια – έως 82 φύσιγγες συσκευασμένου μελανιού –, επιτρέποντάς σας να εκτυπώσετε συνολικά έως 8.100 ασπρόμαυρες και έως 6.500 έγχρωμες σελίδες.

Δείτε όλη τη σειρά των εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων EcoTank εδώ. Για το συγκεκριμένο μοντέλο, η Epson σας παρέχει εγγύηση 1 έτους ή 30.000 σελίδων, ώστε να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια με το νέο σας εκτυπωτή, ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε ακόμη περισσότερο, εντάσσοντας τον στο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης της εταιρείας, που σας επιτρέπει να επεκτείνετε για 2 επιπλέον έτη την εγγύηση του EcoTank εκτυπωτή σας, ώστε να απολαμβάνεται ξέγνοιαστες εκτυπώσεις για συνολικά 3 χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.epson.gr/promotions/extended-warranty

Share.

Comments are closed.