Με την διείσδυση του ψηφιακού μετασχηματισμού σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, προκύπτει η ανάγκη της αντικατάστασης της υπογραφής σε χαρτί από μια χειρόγραφη ηλεκτρονική υπογραφή.  Eπίσης κατά την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού GDPR για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, η χειρόγραφη ηλεκτρονική υπογραφή αξιοποιείται για την συγκατάθεση του πολίτη στην καταγραφή των στοιχέιων του.

Η Ιαπωνική εταιρεία Wacom, ηγέτιδα στον χώρο των γραφίδων για σχεδιαστές, καλλιτέχνες και δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου,  παρέχει ειδικές γραφίδες για την σύλληψη της χειρόγραφης ηλεκτρονικής υπογραφής. Η ΑΜΥ ΑΕ, επίσημος διανομέας των προϊόντων της Wacom σε Ελλάδα και Κϋπρο,  διαθέτει ειδικό τμήμα που συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους πως να πορευτούν κατά την ενσωμάτωση της χειρόγραφης ηλεκτρονικής υπογραφής στις υποδομές τους. Τα Software Houses που επιθυμούν να ενσωματώσουν την χειρόγραφη ηλεκτρονική υπογραφή στις εφαρμογές τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την AMY στo 210-6133000


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.