Παρασκευή, Φεβρουάριος 28

Λαμπερά γενέθλια για τα 30 χρόνια της Cosmos Business Systems

0

Με μια λαμπρή τελετή γιόρτασε η  Cosmos Business Systems τα 30 Χρόνια λειτουργίας της την Τετάρτη  21 Νοεμβρίου, στο  Ελαιών Loft στην Αθήνα. Ο όμιλος Cosmos Business Systems αποτελεί έναν από τους βασικούς Systems Integrators της Ελληνικής και Κυπριακής Αγοράς, σε τομείς Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίων και Ασφάλειας, Λογισμικού και Εξειδικευμένων Υπηρεσιών. Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν πελάτες της εταιρείας , στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών  αλλά και προερχόμενοι από τον χώρο της Πολιτικής, της Δημοσιογραφίας, τον Τραπεζικό κλάδο, υψηλόβαθμα στελέχη των βασικών πολυεθνικών εταιρειών πληροφορικής  και  φίλοι της εταιρείας.

Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης ήταν η ομιλία του Προέδρου της Cosmos  όπου έγινε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της αγοράς και της επιχείρησης, από το 1988 έως και σήμερα και παρουσιάστηκαν  παράλληλα τα μελλοντικά επιχειρηματικά σχέδια του ομίλου,  ενώ ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν ένα video το οποίο προβλήθηκε και περιελάμβανε δηλώσεις και ευχές  για την Cosmos από τους κ. Νάκο Βύρων, Πρόεδρο  Δ.Σ του Ελληνικού Κτηματολογίου, κ. Τζήκα Αναστάσιο, Πρόεδρο Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας κ. Μπρουμίδη Χάρη, CEO Vodafone Ελλάδος, κ. Φέσσα Θεόδωρο, Πρόεδρο Ομίλου QUEST & Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), κ. Κόλια Δημήτριο, εκπρόσωπο Ομίλου Λιβανού & CEO SEAFLIGHT, κ. Πουλίδα Σπύρο, Προέδρο και CEO IBM, κα. Οικονομίδου Μαρία, Country Manager DELL EMC. Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας, κ. Λούτσο Θάνο, Sales & Channel Director Microsoft, Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας, κ. Κασσιμιώτη Μιχάλη, Διευθύνων Σύμβουλο HPE Ελλάδος και κ. Αποστολίδη Αλέξανδρο, Head IT&T Demand Center του  Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Εταιρείας κο Δημήτρη Δάφνη: « Η εταιρεία Cosmos Business Systems, έπειτα από μια επιτυχημένη  πορεία 30 ετών, είναι έτοιμη να εισέλθει στην νέα τεχνολογική εποχή που διαμορφώνεται από τις διεθνείς τάσεις της «συνδρομητικής πληροφορικής», του centralized computing, του IOT και των εξελιγμένων μορφών διαχείρισης λογισμικού Big Data, και Artificial Intelligence,οι οποίες θα αποτελέσουν το νέο πεδίο ανταγωνισμού αλλά και το νέο στοίχημα των επόμενων ετών. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία θα επενδύσει σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές 5 εκ Ευρώ την επόμενη 3 ετία..»

 Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε δεξίωση.

Share.

Comments are closed.