Η Thycotic αναγνωρίζεται ως ηγέτης στον τομέα Privileged Identity Management

0

Σύμφωνα με τη νέα έρευνα της The Forrester Wave: Privileged Identity Management, Q4 2018, από την εταιρεία Forrester Research, η εταιρεία Thycotic ανακηρύχτηκε ως ηγέτης ανάμεσα σε 11 εταιρείες, κατόπιν αξιολόγησης 35 κριτηρίων.

Η Thycotic ξεχωρίζει για την υποστήριξη Cloud και DevOps, SaaS Solution Maturity και Privileged Threats/Behavior Analytics. Επιπλέον, έλαβε τις μεγαλύτερες δυνατές βαθμολογίες σε 14 από τα 35 κριτήρια αξιολόγησης, όπως Privileged Password Safe/Vault, Users, Roles και Helpdesk Integration, και Reporting.

Η Thycotic προσφέρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στο σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο τεχνολογικό περιβάλλον. Το βασικό μέλημά της είναι η προστασία και η ασφάλεια των privileged accounts. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, η Thycotic «είναι ο ορισμός της απλότητας». Επεκτείνει συνεχώς τη πελατειακή της βάση στις μικρομεσαίες  επιχειρήσεις και σκοπεύει στη βελτίωση της διαχείρισης του κύκλου ζωής των privileged accounts, σχεδιασμό θυρίδας DevOp  και περαιτέρω ενσωμάτωση IaaS  και PaaS.

H Orthology ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς και στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Το φάσμα των δραστηριοτήτων μας, περιλαμβάνει υπηρεσίες που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας του πελάτη, μέσω τεκμηριωμένων λύσεων και συνολικής υποστήριξης για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των πόρων του.

Share.

Comments are closed.