Η Huawei αναζητά νέα στελέχη που θα ενισχύσουν την παρουσία της στην Ελληνική αγορά

0

Παράλληλα με το “Smartphone Festival 2018 by Huawei”, το οποίο φέτος εξαπλώνεται με δράσεις σε όλη την Ελλάδα η Huawei δίνει την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να μπουν στην οικογένεια της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας του κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, η Huawei αναζητά Regional Managers, Regional Coordinators και Retail Sales Specialists με έδρα πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα Ηράκλειο, Ξάνθη και Ιωάννινα. Oι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται από τις 25 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται δεκτές έως τις 18 Οκτωβρίου, ενώ οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν έως τις 25 Οκτωβρίου.

Η Huawei, ιδρύθηκε το 1987 στην πόλη Σεντζέν της Κίνας και έχοντας λειτουργήσει για περισσότερα από 30 χρόνια πλέον απασχολεί περισσότερους από 180.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 170 χώρες. Σήμερα αναγνωρίζεται ως ηγέτης ανάμεσα στις εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως και εξυπηρετεί με τα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στην Ελλάδα, η Huawei ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από 14 χρόνια και έχοντας πάντα τον καταναλωτή στο επίκεντρο συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμο τεχνολογία σε όλους τους Έλληνες. Τα τελευταία 3 χρόνια, ο τομέας των καταναλωτικών προϊόντων της Huawei Ελλάδος έχει αναπτυχθεί ραγδαία βλέποντας σημαντική αύξηση στα μερίδια αγοράς αποτέλεσμα της αυξανόμενης εμπιστοσύνης των Ελλήνων καταναλωτών για τα προϊόντα της σταθεροποιώντας έτσι την θέση της ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς. Προσεγγίζοντας κάθε πρόκληση με πρακτική ματιά, η εταιρεία συγκεντρώνει τις προσπάθειές της και επενδύει υπομονετικά και σταθερά κυνηγώντας τεχνολογικές καινοτομίες που απαντούν άμεσα στις ανάγκες του καταναλωτή. Η στρατηγική της εταιρείας αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες της Huawei, κρατώντας τον καταναλωτή στο επίκεντρο, εμπνέοντας αφοσίωση, επιμονή και ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης της εταιρείας και ως απάντηση στην αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Έλληνες καταναλωτές για τα προϊόντα της, η Huawei επενδύει στην Ελλάδα και εκτός Αθηνών, αναζητώντας νέα ταλέντα που θα ενδυναμώσουν την παρουσία της εταιρείας σε όλη την περιφέρεια με έδρα πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα, το Ηράκλειο Κρήτης, η Ξάνθη και τα Ιωάννινα. Οι αγγελίες αφορούν τις θέσεις των Regional Managers, Regional Coordinators και Retail Sales Specialists οι οποίοι μπαίνοντας στην ομάδα της εταιρείας, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας του κλάδου και θα ωθήσουν την ανοδική πορεία της Huawei σε πανελλαδικό επίπεδο.

Οι αγγελίες δημοσιεύτηκαν από τις 25 Σεπτεμβρίου και οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές έως τις 18 Οκτωβρίου. Το πρώτο στάδιο των συνεντεύξεων θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης και στις 23 Οκτωβρίου στην Πάτρα. Οι τελικές συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

«Στόχος μας είναι η υγιής ανάπτυξη και όραμά μας να γνωρίσουν όλοι οι Έλληνες την τεχνολογία μας και το πώς αυτή μπορεί να κάνει την καθημερινότητά τους πιο ευχάριστη», δήλωσε ο κος Linbing, Country Manager της Huawei στην Κινητή Τηλεφωνία (smartphones) και συνέχισε, «για αυτό το λόγο δημιουργούμε ενέργειες σαν το smartphone festival και υποσχόμαστε ακόμα περισσότερα. Με το νέο πρόγραμμα προσλήψεων της εταιρείας θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ταλαντούχους και φιλόδοξους Έλληνες να ενταχθούν στην οικογένεια της Huawei και να εξελιχθούμε μαζί».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.